Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tegyek? Teljesen bele...

Mit tegyek? Teljesen bele vagyok betegedve?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy vannak ettol sokkal komolyabb es fontosabb kerdesek, de nem tudom mit csinaljak. Szerelmet vallottam egy fiunak, aki elotte kuldte felem a jeleket, hogy bejovok neki, de nem ad valaszt, hogy o mit erez. Es en ezzel az erzessel nem tudok mit kezdeni. Olyan uresseget erzek magamban, ha tehetnem egesz nap csak sirnak. Buli, fiuzas kizarva, mert nem vagyok az a bulizos csaj, inkabb egyedul vagyok, de folyton csak erre tudok gondolni. :( mit tegyek?
2010. dec. 29. 21:49
 1/1 anonim ***** válasza:
A fiúk nem szeretik,ha nem ők hódítják meg akit kinéztek maguknak.Te odamentél hozzá,megsértve az ő férfiasságát.De az is lehet hogy direkt hülyét akart csinálni belőled,és most is rajtad röhög a haverjaival.Vagy elbátortalanodott,hogy bevallottad neki mit érzel iránta.Ezt sajna csak vele tudod tisztázni.
2010. dec. 29. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!