Szorongás! Ebből mi a kiút?
Figyelt kérdés
3 éve végeztem az iskolával és azóta nem dolgozom sehol, csak alkalmi munkákat végzek. Nagyon erős szorongásaim vannak. 15 orvosnál jártam ebből 6 pszichiáter. Nem hiszek már a pszichiátriában, mert nem vezetett sehova! Nem birok sorban állni, kerülöm a szereplést, majdhogynem elájulok ilyenkor és teljesen görcsössé válok, ömlik rólam a víz, a szívem kiugrik. Ehhez a betegséghez kapcsolódó testi tünetek is megvannak bőven. Mit tudnék tenni? Nagyon de nagyon elegem van ebből a sz.rból! Mindig új dolgok jönnek. Most az a legújabb, hogy nem birok leülni enni az asztalhoz úgy hogyha többen vannak. Olyan érzés mintha lefordulnék a székről, szédülök, izzadok stb stb.. Van valami megoldás? Mert én évek óta keresem, de nem találom..2015. aug. 3. 13:57
11/14 anonim válasza:
Bocs, azt akartam írni, hogy 15 orvosnál voltál, nem azt hogy 15 éve vársz, nemtom miért írtam ezt, mindegy. Akkor is 6 év.
Mindenesetre szerintem tehetnél mégegy próbát egy másik, jobb pszichológussal, több tanácsom nincs.
12/14 anonim válasza:
Te sosem fogsz meggyógyulni, de még javulni sem, mert türelmed nulla, kitartásod nulla, csak ítélkezni tudsz.
Nem gondolod, hogy benned van a hiba?
13/14 A kérdező kommentje:
Semmi baj, hogy elnézted az évet és köszönöm a válaszaidat, remélem nem haragszol rám semmi miatt
2015. aug. 3. 18:41
14/14 anonim válasza:
Van megoldás! Magasnyomású oxigén lélegzéssel a felborult rendszer a helyes kerékcsapába állítható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!