Kombinálás vagy valóság? Pánikbetegek válaszoljanak főleg!
Jó lenne tudni, hogy mi az igazság, vagy mi az amit az ember saját maga talál ki. Kb úgy van a felállás, hogy a másik ember is szorong, a múlt csalódásai miatt, és bizonytalan, ezért nem meri kifejezni az érzéseit, ezt a másik ember félreértelmezi, és magára veszi, hogy ő vele van a baj, és elkezd kitalálni dolgokat, amivel elkezdi a másikat "terrorizálni" hogy mi a baj, az meg nem érti hogy annak mi baja van, és elkezdődik egy ördögi kör, amiben végülis mindkét fél baja a bizonytalanság, és ez a végén már gerjeszti önmagát. Megbeszélni sem lehet, mert egy idő múlva a folyamatos "tisztázások" is unalmassá és terhessé válnak. Ez milyen kapcsolatban lehet a pánikbetegséggel, ha az egyik fél pánikbeteg, és a szorongásai miatt nem tudja kifejezni az érzéseit, ergo mennyire lehet ez a pánikbetegség egy jó kifogás, hogy ne kelljen az érzéseit, szorongásait megosztani a másikkal? És ezt a másik félreérti, hogy akkor most vele van baja, vagy tényleg csak a pánikbetegség miatt szorong az illető? Én mint nem pánikbeteg másik fél, nem lennék bizonytalan, csak az bizonytalanít el, hogy a másikon érzek valamiféle bizonytalanságot (nem tudom mi van a fejében, hogy most magában bizonytalan, vagy bennem, vagy a pánikbetegség miatt velem szemben) de a lényeg, hogy engem tökre elbizonytalanít ez az egész, és én meg ettől szorongok.
Pánikbetegek, ti mit éltek át egy kapcsolatban? Az én esetemre mit tanácsoltok hogy kezeljem ezt, és őt? és hogyan viselkedjek ilyenkor amikor ő ilyen "fura"? hogy van kiút abból, hogy én ne kezdjek el kombinálni, hogy akkor most mi a baja?
Bocs ha nem voltam elég érthető, akit érdekel, jobban kifejtem. köszi a válaszokat.
Figyelj!
Te sok vagy neki a kikérdezéseiddel.
Ő nem akar megnyílni abban a pillanatába, lehet át szeretné magát rágni egyedül.
Kezeld másként, tereld el a figyelmét olyankor, beszélj valamiről ami tudod hogy lazítja, vagy menjetek sétálni, friss levegő, természetnek oldó ereje van, fák, madarak,stb..
Ha ezek sem válnak be akkor szakember tud segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!