Szorongás! Ebből mi a kiút?
"Nem látom értelmét. Az is csak arra megy, hogy lehúzzon jó sok lóvéval és semmit nem ér. Kérdezősködik én meg válaszolok és idióta tanácsokat osztogat amivel kb a s.ggem törölhetem ki"
Ezt mégis honnan veszed? Voltál már egynél is?
A szorongással pont, hogy nem pszichiáterhez, hanem pszichológushoz kell menni, egy jó pszichológus nagyon sokat ér, nagyon sokat tud enyhíteni, javítani a szorongáson. Évek óta keresed a megoldást, de egy előítélet miatt nem próbálod ki a -talán a leghatékonyabb- lehetőséget?
Persze nem 1 alkalom után kell várni a változást, egy súlyos esetnél 1-2-3 év is lehet, de meg lehet oldani. Szerintem keress egy jó pszichológust (ajánlhatok is ha szeretnéd), és menj el.
Borzalmas ahogy a pszichológusokról beszélsz!!
1. Ők nem adnak gyógyszereket, azok csak a pszichiáterek.
2. Nem nézik fejős teheneknek az embert, a jobbak nem, és igenis nekik az a lényeg, hogy meggyógyuljon a páciens, de honnan is tudnád, ha egynél sem voltál.
3. 1-2-3 év a teljes gyógyulás a súlyos esetekben, javulást már 1 hónap után is észlelhetsz, de mellesleg ha 15 év alatt nem gyógyultál meg és volt türelmed, akkor 1-2 évre már nincs? Vagy hogy is megy ez? Most meggyógyulni szeretnél vagy mit? Mert a gyógyulás nem megy egyik napról a másikra, olyan megoldást nem fogsz találni.
Nekem édesanyám, nagymamám, nagybátyám is pszichológus, tudom, milyen sikereket értek el, tudom mennyit foglalkoznak otthon a páciensek dolgaival, anya folyamatosan telefonál a betegekkel, nyaralás közben is, mert épp rossz passzban vannak és tanács vagy csak egy kiadós beszelgetés kell nekik. Nyaralunk és van, hogy 1,5 órát beszél egy emberrel, nem mondja neki, hogy bocsi nyaralok, nem érek rá, mindenkit megpróbál heti 1x legalább látni, ha épp le kell mondania valakit vagy nem jó valakinek, akkor bemegy este 8-ra is, hogy ne maradjon el egy alkalom sem. Szóval amíg egy pszichológusnál sem voltál, addig ne itélkezz, főleg ne szapuld őket.
Szerintem nem úgy kellene felfognod, hogy "lehúznak pénzzel", hanem hogy befektetsz, áldozol azért, hogy valamit tegyél magadért, a jövődért...
Írod, hogy "nem garantált", ha nem kezded el, akkor biztosan nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!