Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit szeretnek mások a bulizásban?

Mit szeretnek mások a bulizásban?

Figyelt kérdés

Mi benne jó? Én megfigyeltem ,hogy mostanság mindenkit a diszkó érdekel ,kivéve engem. A korombeliek mind bulizgatnak ,de miért? Sztem hülyeség az egész. He zenét akarok hallgatni bekapcsolom a magnót.

14/F

2010. márc. 6. 23:18
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:
Vannak olyan jó emberek is a környékemen is akikért leugranék a 10.-ről ,de azok rühelnek engem.
2010. márc. 6. 23:58
 12/40 anonim ***** válasza:
100%

Én pl olyan bulikra járok általában, ahol élő zene van, pl koncert, vagy csak a dj-re improvizálnak a zenészek. Na az pl egészen más élmény, mint otthon a magnó. És táncolni is nagyon szeretek, igaz, azt otthon is szoktam, de jobb társaságban.

De egyébként is, még nagyon fiatal vagy, én ennyi idősen még nem jártam bulizni, nem is engedtek volna el, max házibuliba valamelyik osztálytársamhoz. Nem is értem, hogy ennyi idősen hogy engednek be valakit a diszkóba, én pl 22 vagyok, de ha bulizni megyek még mindig elkérik a személyimet, hogy elmúltam-e 18, mielőtt bemegyek valahova.

Szóval amúgy ráérsz még, nem gáz ha ez most nem érdekel..

2010. márc. 7. 00:16
 13/40 anonim ***** válasza:
85%

Igazad van nincs semmi értelme,én se járok,nem is vágytam rá sose,mégis megvagyok.Ha zenét akarok ott a rádió vagy a net,ha pedig meg akarok inni vmt akkor azt itthon is megtehetem.Persze nem merev részegségig,csak mértékkel.

Ahhoz hogy jól érezd magad nem kell öntudatlanul fetrengeni tíz másik ember hányásában,hogy dicsekedhess vele mennyit ittál.

Mellesleg ha az antiszociális aki nem követi mások hülyeségeit akkor én is az vagyok.

Üdv a klubban.

2010. márc. 7. 00:50
 14/40 anonim ***** válasza:
96%
én se értem mi a jó a bulizásban. az ivászat? ihatok itthon is. barátokkal lenni? mert haverokkal csak a helyi didzsiben lehet összefutni? zene - mint ahogy írtad - otthon is van
2010. márc. 7. 01:58
 15/40 anonim ***** válasza:
85%
Én jártam bulizni és imádtam, de nem 14 évesen, mert a szüleim csak 18 éves koromtól engedtek el egy nagyvárosba bulizni, mert faun lakom! De én a discot kifejezetten utálom túl hangos a zene az ember a másik szavát sem érti és elég nagy rá a veszély, h valamit beletesznek az italodba! mindig is pubokba jártam a fiatalok általában véve ott melegítenek discora de nekünk az volt a végcél iszogattunk beszélgettünk a barátnőkkel, új embereket ismertem meg én nagyon imádtam és most is járnék ha éppen lenne a munkám!
2010. márc. 7. 06:24
 16/40 A kérdező kommentje:
Ja és ha csajozni akarok ,akkor kimegyek a sarokra az Ancsához!
2010. márc. 7. 10:08
 17/40 anonim ***** válasza:
90%

Szia!

Bulizáshoz nem feltétlenül kell inni, cigizni, szívni..

Ha neked nem jön be ne csináld mert a másik is azt csinálja, nem kell velük foglalkozni

nálunk is az osztályban azzal dicsekednek, hogy huu hétvégén de jól beb*sztam, úgy kellett hazavinni, saját hányásomba feküdtem, huu mert az a király, én se értem mi benne a jó

de a házbuli ahol a TE társaságod van, a te barátaid, ott jó, zene, kaja, pia ( nem alkoholra gondolok) tánc, úgyis lehet jól érezni magunkat

sztem teljesen iagazd van és jó, hogy 14 évesen is már így látod, hogy annak a bulinak nincs sok értelme ahol csak a iszol, meg dohányzol, hülyeség..

17/L én se megyek bulizni, mert nem érzem ott jól magam, de ettől még te , én se és még sokan mások nem avgyunk kisebbek mint bulizós társaink:D

2010. márc. 7. 11:17
 18/40 anonim ***** válasza:
96%

Anno én sem jártam sose. És nem hiányzott. A zene manapság (is) kimondottan sz.r, igénytelen, az ottlévők fele s.ggrészegre issza magát, a másik fele cigizik (haj, ruha csupa bűz), beszélgetni nem lehet úgyse (tehát teljesen tök mindegy, hogy barátokkal megyünk-e), mert ordít a zene (ebből kifolyólag 3 év múlva süketek is, mint az ágyú).

Elég megnézni az ún. "buliképeket", szánalom ahogy nagyfiúnak érzik magukat egyik kézben sörrel, másikban cigivel, a 13 éves csajok meg tinik.rvának öltözve.

2010. márc. 7. 12:12
 19/40 anonim ***** válasza:
100%

Elég durva, hogy bennetek milyen kép él a bulizásról. Szerintem lehet kultúráltan is bulizni, és nem csak az útszéli diszkóban lehet... Olyan helyre én se mennék, ha csak ezt ismerném, akkor valószínűleg már én se mozdulnék ki a házból.

Különben is milyen hely az, ahova 18 éven aluliakat is beengednek.... :P

2010. márc. 7. 13:04
 20/40 anonim ***** válasza:
59%

Rendkívül szánalmas, hogy pár, már tizenévesen begyepesedett, barátok nélküli, 100% magányos stréber szerint annyi a bulizás, hogy az emberek mások hányásában fetrengenek.

Ezzel magatokat nyugtatjátok, ti is szeretnék eljárni bulizni, vagy vagy nincs kivel, vagy egyszerűen féltek attól, hogy kinéznek titeket ott.

Aki azt állítja, hogy a mai fiatalság, csak halálra inni, bäszni, és szívni tud bulizásképpen, az vegye már a fáradtságot, és menjen el egy szórakozóhelyre!

SZÁNALMASAK VAGYTOK!

2010. márc. 7. 15:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!