Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit szeretnek mások a bulizásban?

Mit szeretnek mások a bulizásban?

Figyelt kérdés

Mi benne jó? Én megfigyeltem ,hogy mostanság mindenkit a diszkó érdekel ,kivéve engem. A korombeliek mind bulizgatnak ,de miért? Sztem hülyeség az egész. He zenét akarok hallgatni bekapcsolom a magnót.

14/F

2010. márc. 6. 23:18
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
86%
jó tedd azt!
2010. márc. 6. 23:22
 2/40 anonim ***** válasza:
45%

XXDDD

hát édes fiam majd te is rájössz egyszer h mien jo is bulizni :D

2010. márc. 6. 23:30
 3/40 anonim ***** válasza:
53%

Hát úgy, hogy az ember egyedül elmegy bulizni, annak valóban nem sok értelme van :D

Szerezz barátokat, és velük menj el, hidd el jobb lesz :D:D

2010. márc. 6. 23:32
 4/40 A kérdező kommentje:
Tisztában vagyok vele ,csak picit antiszociális vagyok!
2010. márc. 6. 23:32
 5/40 anonim ***** válasza:
40%
Majd belenősz:D
2010. márc. 6. 23:34
 6/40 anonim válasza:
77%

Nos, én járok bulizni.

Röviden azt szeretem benne, hogy együtt vagyok a barátnőiemmel, jó a hangulat, kikapcsolódás, és felmegy az adrenalinom, és egyszerűen az nagyon jó érzés!Szerintem van különbség aközött, hogy otthon benyomod a rádiót, vagy éppen a Studioban Bárány csinálja a bömbölő zenét. Szerintem mindenkinek ez a véleménye, aki még nem bulizott(vagy begyepesedett)

És most nem azt mondom, hogy rögtön rohanni kell Bankba, hanem szerintem jó móka egy kis házibuli is.

Nem kell feltétlen lenézni minket,mert éljük az életünket mi is ugyan úgy.

2010. márc. 6. 23:34
 7/40 anonim válasza:
49%
+L 14
2010. márc. 6. 23:35
 8/40 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintem van különbség aközött, hogy otthon benyomod a rádiót, vagy éppen a Studioban Bárány csinálja a bömbölő zenét. Szerintem mindenkinek ez a véleménye, aki még nem bulizott(vagy begyepesedett)"

Itt most éppen te nézed le azt, aki nem jár bulizni... vicces...

Amúgy igen, bulizni nem elsősorban a zenehallgatás miatt jár az ember, hanem hogy társaságban, barátaival legyen, ismerkedjen stb. Egyes embereknek ennél jóval egyszerűbb okuk van, mégpedig kocsonyásra inni az agyát... A te korosztályodban szerintem ők vannak többen, nem maradsz ki semmiből. De ne kezeld ilyen elutasítóan ezt a dolgot. Ha majd olyan emberekkel mehetsz, akikkel igazán jól érzed maga, akkor majd megszereted te is a bulizást.

2010. márc. 6. 23:54
 9/40 anonim ***** válasza:
100%

*magaD

21/L

(Nekem még nem sikerült megszeretni... :) )

2010. márc. 6. 23:55
 10/40 A kérdező kommentje:

Magam is lenézem ,mert egy szánalomhatár vagyok.

UI:ha adrenalin kell akkor elmegyek lovagolni a rétre

2010. márc. 6. 23:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!