Egy alkoholista abba tudja hagyni az ivást?
Egy alkoholista mindig alkoholista marad, mert bármikor ott a veszélye, hogy visszaszokik rá. Szóval megvonni magától az alkoholt akár igen sokáig is képes, viszont mindig is ott lesz benne az alkoholizmus, ami bármikor előjöhet.
Apám 11 évig nem ivott! 11 év után viszont fizikálisan megromlott az egészségi állapota, kevesebbet tudott dolgozni, emiatt kevesebb pénz is jött be, amibe teljesen belecicult és újra inni kezdett 11 teljes év után! 11 évig még csak egy korty alkoholt sem ivott. Most meg szinte állandó jelleggel a kocsmában van. Egyébként már felnőttem, saját családom van, de tudom, hogy ez van vele.
Szóval persze, lehetséges, hogy 3 hónapja nem ivott alkoholt, de ha meg ivott, se mondaná el nyilván, és nincs rá semmi garancia sajnos, hogy egyszer csak nem fog újra inni.
Rám 18 éves koromban mondták az "a" betűs szót.
Mondjuk tényleg sokat ittam.
Mára már csak néha.
Igaz volt 5 alkoholmérgezésem. Mondjuk az utolsó tényleg nem az én hibám!
Utolsó 2 barátom szintén az volt.
Én nem, csak depressziós. Antidepresszánsokat szedtem. Letettem. Azóta (kb 1 hónapja) mindennapp iszok. Nem jó ez, tudom, hogy le kéne állni, de nem tudom, hogyan :S
De azért csak rákérdeztél, hogy lehet e?
Várd meg amig újra jelentkezik, akár több hónap után is, hogy tényleg kitartott e?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!