Volt már úgy, hogy kellett, hogy egyedül légy?
Most az életemben minden összejött, negatív értelemben...munka káosz, a barátnőmmel is vége, ráadásul abortusza is volt,...
Kicsit kiégtem..
Segít a környezet változás?? Új emberek?? Én külföldre gondoltam..
Le akarak beszélni, mert volt már egy sikertelen külföldi kirucanásom, de az is a lelki okok végett hiusult meg,..
Azzal is tisztában vagyok hogy hiába diploma+nyelv vuzsga csak egy konyha kisegitö lehetek vagy utca seprő,..vagy valami ilyesmi,..de nem a pénz motivál , hanem hogy kiszellőztessem a fejem
De tényleg mindenki ellenem van itthon,,..de nem tudom valamiért ezt kell tennem érzem,...mégha tényleg nemrég volt is egy sikertelen kiruccanásom, de mint irtam az is a lelki dolgok végett fucsolt be,...elég lekis vagyok férfi létemre :S :)
A barátnömmel való dolgok amik vágtak akkor is padlóra,..de most annyira tiszta már minden,..és annyira érzem hogy kell a szabadság,..és az uj környezet ...
Lehet csatlakozni :) jövöhéten indul a gépem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!