Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Volt már úgy, hogy kellett,...

Volt már úgy, hogy kellett, hogy egyedül légy?

Figyelt kérdés

Most az életemben minden összejött, negatív értelemben...munka káosz, a barátnőmmel is vége, ráadásul abortusza is volt,...

Kicsit kiégtem..

Segít a környezet változás?? Új emberek?? Én külföldre gondoltam..

Le akarak beszélni, mert volt már egy sikertelen külföldi kirucanásom, de az is a lelki okok végett hiusult meg,..

2010. márc. 5. 16:45
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
már joo ideje ebben őrlődöm, vívódom,..
2010. márc. 5. 16:55
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Az a legjobb, ha szépen fogod magad és elindulsz, különben semmi sem fog változni vagy javulni. Amúgy hova szól a jegyed?
2010. márc. 5. 16:57
 13/21 A kérdező kommentje:
Anglia, London
2010. márc. 5. 17:02
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Én azt mondom menj! És vigyél magaddal engem is:D
2010. márc. 5. 17:03
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Jó,hogy ilyen bátor Vagy!
2010. márc. 5. 17:03
 16/21 A kérdező kommentje:

Azzal is tisztában vagyok hogy hiába diploma+nyelv vuzsga csak egy konyha kisegitö lehetek vagy utca seprő,..vagy valami ilyesmi,..de nem a pénz motivál , hanem hogy kiszellőztessem a fejem

De tényleg mindenki ellenem van itthon,,..de nem tudom valamiért ezt kell tennem érzem,...mégha tényleg nemrég volt is egy sikertelen kiruccanásom, de mint irtam az is a lelki dolgok végett fucsolt be,...elég lekis vagyok férfi létemre :S :)

2010. márc. 5. 17:04
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Akkor most szépen felejtsd el azt az előző kiruccanást,nem jó,ha sokszor gondolsz rá!
2010. márc. 5. 17:05
 18/21 A kérdező kommentje:

A barátnömmel való dolgok amik vágtak akkor is padlóra,..de most annyira tiszta már minden,..és annyira érzem hogy kell a szabadság,..és az uj környezet ...

Lehet csatlakozni :) jövöhéten indul a gépem :)

2010. márc. 5. 17:06
 19/21 anonim ***** válasza:
És a barátnődet itt hagyod az abortusza után? Emiatt lett vége?
2010. márc. 5. 17:12
 20/21 A kérdező kommentje:
nneeem neeem szakitottunk! és utolag derült ki hogy terhes...ez benne a sajnálatos,...és ez rosszul érint mert én még nagyon szeretem Őt.. de ez a kapcsolat valamiért nem müködik,,de szeretem Őt,..de amelyik szekér nem vesz fel az után nem szabad szaladni, ahogy a mondás is szól,...így jártam..
2010. márc. 5. 17:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!