Volt már úgy, hogy kellett, hogy egyedül légy?
Most az életemben minden összejött, negatív értelemben...munka káosz, a barátnőmmel is vége, ráadásul abortusza is volt,...
Kicsit kiégtem..
Segít a környezet változás?? Új emberek?? Én külföldre gondoltam..
Le akarak beszélni, mert volt már egy sikertelen külföldi kirucanásom, de az is a lelki okok végett hiusult meg,..
De most ugy érzem erős leszek, mert érzelmek nélkül uj életet tudnék kezdeni..itt a kezemben a kulcs...A repjegy is megvan,...Megtegyem??
27éves férfi
megvan a jegy!!! ez nem menekülés, sőt inkább szembefordulok egy hibámmal!! kicsit elzárkoztam ujabban a világtol!! és azzal hogy uj környezet , uj ismerösök,..az életben maradás végett kénytelen volnék ismerkedni..nemde??
itthon meg elveszitettem a barátaimat..elköltöztek, elhanyagoltam öket,..ök is kimentek,..stb..
ott a repjegy,szállj fel rá,hagyd hátad mögött ezt az életed,kezd ujat...
mikor ha most nem...
érzelmek nélkül ugysem fog menni,érzelmek kellenek...
kitartás..
Hát, figyelj...
Én a helyedben nem lennék képes most rögtön fogni magam és elutazni, valószínűleg inkább gubbasztanék otthon és elzárkóznék a világ elől. Lehet, hogy neked is rendezned kellene magadban a dolgokat, mielőtt elindulsz, nem jó az se, ha az ember sokáig sajnáltatja magát, de hosszútávon az sem egészséges, ha végigrohanod az életet. Ha egy pillanatra sem állsz meg, hogy begyógyulhassanak a sebeid, akkor a végére elgyengülhetsz, és még a legkisebb rossz dolog is ledönthet a lábadról.
Persze én csak magamból indultam ki... ha bírod az iramot, és úgy érzed, erre van szükséged, na meg ha már a jegy is megvan, akkor miért kételkedsz?
Mindenesetre, akárhogy dönts is, én remélem, hogy minden szempontból rendbe fogsz jönni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!