Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Érzelmek? (Bővebben lent! )?

Érzelmek? (Bővebben lent! )?

Figyelt kérdés
Van köztetek olyan aki úgy gondolja, hogy nagyon nincsenek ilyen mély érzelmei? Úgy érzi nem tud szeretni vagy hasonló? és teljesen kiégettnek érzi magát? vagy esetleg megoldást tudtok? Mit kellene tenni? Hogyan változhatok meg?

2015. júl. 7. 18:21
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem mondanam hogy nincsenek erzelmeim.Szeretem a csaladom a barataim.Az oregeket is..Igazabol megsajnalok embereket is de pl en nem sirok erzelgos filmeken amin a tobbi lany igen.A ballagason,banketten azon kevesek kozott voltam akik nem sirtak.Ha valaki mondja hogy szeretlek nem olyan nehez vagy nem is tudom..Nehez azt mondani en is.De nem is szeretem a nyalas,csopogos dolgokat..(fiukna sem)Ha mar fiuk nem egy taplo bunko fiu kell csak nem szeretem a nyalaas csopogos tul romantikus fiufiukat..Az irrital ha valaki becezget (kicsim,dragam,edesemedesem..blabla.Szoval vannak erzelmeim csak nehezn mutatom ki oket vagy nem vagyok annyira erzeki mint az """" atlag """""
2015. júl. 7. 18:57
 2/3 anonim ***** válasza:
2015. júl. 7. 21:03
 3/3 anonim ***** válasza:

Teljesen ugyan ezt a kérdést tettem fel talán egy éve. :)

Ezért az én példámmal jövök, hátha nálad is erről van szó: A szüleim kiskoromban elváltak, ez megviselt, befelé fordultam és zárkózott lettem. Valószínűleg emiatt nem létesítettem szorosabb kapcsolatot senkivel sem, nem éreztem, hogy szeretnék bárkit, üresnek éreztem magam, és teljesen mindegy volt nekem, kivel mi van. Mindemellett sírni sem tudtam.

Egy idő után elkezdtünk beszélni a nővéremmel, erőszakos volt, direkt belekérdezett mélyen a dolgokba, és szétrombolta "falat" amit magam köré húztam. Akkor borzalmasan rossz volt, sebezhetőnek éreztem magam, viszont mostanra már meg tudtam nyílni, ennek hála, sőt, szerelmes is lettem, tele vagyok érzelmekkel.

Nem lehet, hogy nálad is valami hasonló dolog okozza? Lehet, hogy csak a te falaidat is át kéne törni, hogy megnyílhass. De nem merem annyira ajánlani, mivel nem ismerlek, nem tudhatom. :)

2015. júl. 8. 01:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!