Érzelmek? (Bővebben lent! )?
Teljesen ugyan ezt a kérdést tettem fel talán egy éve. :)
Ezért az én példámmal jövök, hátha nálad is erről van szó: A szüleim kiskoromban elváltak, ez megviselt, befelé fordultam és zárkózott lettem. Valószínűleg emiatt nem létesítettem szorosabb kapcsolatot senkivel sem, nem éreztem, hogy szeretnék bárkit, üresnek éreztem magam, és teljesen mindegy volt nekem, kivel mi van. Mindemellett sírni sem tudtam.
Egy idő után elkezdtünk beszélni a nővéremmel, erőszakos volt, direkt belekérdezett mélyen a dolgokba, és szétrombolta "falat" amit magam köré húztam. Akkor borzalmasan rossz volt, sebezhetőnek éreztem magam, viszont mostanra már meg tudtam nyílni, ennek hála, sőt, szerelmes is lettem, tele vagyok érzelmekkel.
Nem lehet, hogy nálad is valami hasonló dolog okozza? Lehet, hogy csak a te falaidat is át kéne törni, hogy megnyílhass. De nem merem annyira ajánlani, mivel nem ismerlek, nem tudhatom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!