Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Tényleg különböznek a különböz...

Tényleg különböznek a különböző érzelmek által előjött könnyek? Vagy mitől jelennek meg pici piros pöttyök a szemem alatt?

Figyelt kérdés

Ha sminktől lenne, akkor gyakrabban előjönne, de nem így van. Ha örömömben sírom el magam, akkor sosincs semmi rossz érzés utána a szemem körül. Bármi miatt kezdek el könnyezni, eddig nem volt gond semmivel. Viszont ha valami miatt borzasztóan kétségbe vagyok esve, és szenvedek.. el sem tudom mondani, hogy mit érzek ilyenkor.. akkor egy pár perc hisztérikus zokogás után is megjelennek a szemem alatt szeplőszerű piros pöttyök. És elég sok. Tényleg olyan, mintha piros szeplők lennének. Egy napig ott vannak, aztán eltűnnek.

Hozzáteszem, ha meg vagyok fázva, és attól könnyezik a szemem akár egész álló nap, 2-3 napig, akkor sincsenek ilyen piros pöttyeim. Csak tényleg akkor nagyritkán, amikor ennyire kiborulok..

Lehet, hogy savasabb vagy ilyesmi a könny ilyenkor?

2015. jan. 18. 09:27
 1/2 viktor9819 válasza:
Mert a sós víz irritálja at arcbőröd...
2015. jan. 21. 22:10
 2/2 A kérdező kommentje:
épp ezért írtam, hogy más okból bármikor bármennyit sírok, soha semmi baja nem lesz a bőrömnek, csak ha valamiért hisztérikusan kitörtök, és valami nagyon nem jó..
2015. jan. 25. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!