Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Depressziónál előfordul lelki...

Depressziónál előfordul lelki összezavarodottság, túl heves érzelmek?

Figyelt kérdés
Már egy ideje szorongok, depressziósnak érzem magam, és most azt vettem észre, hogy ha történik egy tök átlagos dolog, azonnal felkavar, és fura érzéseket kelt bennem, erősebbeket, mint amik szoktak lenni. És ezeket nagyon nehezen tudom feldolgozni, ezeket a változásokat és napokig csak kattogok rajtuk és fura érzéseim vannak tőle. Nagyon szélsőséges hangulatingadozások. Ilyen depressziónál előfordulhat? Ez ellen lehet tenni valamit?
2014. febr. 13. 17:15
 1/3 anonim ***** válasza:
nálam erőfordul, és van depresszióm is, de hogy köze van e egymáshoz nem tudom. tenni? lekötöd magad magad valamivel
2014. febr. 13. 17:25
 2/3 anonim ***** válasza:
Ez elég gyakori nálam..NAGYON gyakori
2014. febr. 13. 17:43
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, "jó", hogy ez nem csak nálam fordul elő... már kezdtem azt hinni, hogy megőrülök..
2014. febr. 13. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!