Utcánn, emberek közt, buszonn előfordul hogy zenehalgatás közben nem kapok levegőt muszály levennem a fülhalgatót pszichológus segítségét kérjem?
Hm, izé.
Kérlek, próbáld ki egyszer, hogy felszállsz a buszra, de egyáltalán nincs Nálad zenehallgató berendezés. Engem az érdekel, hogy nem a tömegtől van a félelmed? mert arra létezik homeopátiás gyógyszer!
Tehát először is ajánlom, hogy menj el a lakóhelyedhez eső legközelebbi homeopátiás orvoshoz! vagy írd meg nekem, hogy pontosan, mitől lesz pánikrohamod?
Máskor is megtörténik vagy ha csak tömegben vagy?
Ha az utóbbi, akkor szerintem szorongás vagy/és kisebb pánikroham amit a túl sok inger vált ki.
Első körben említsd meg a háziorvosodnak, ő biztos jobban tudja, hogy milyen szakorvost keress fel.
Bocsi, de nem te vagy aki eddig már vagy 30 fuldoklós kérdést írt ki? Igaz ez most új történet a busszal és a fejhallgatóval, de a helyesírásod és a 17/F utólagos berakása az elméletemet erősíti...
Ha te vagy (99,9%) akkor tényleg érdemes lenne felkeresned egy agyturkászt de nem a fulladás miatt hanem azért mert agyilag nem vagy rendben...
''Bocsi, de nem te vagy aki eddig már vagy 30 fuldoklós kérdést írt ki?""
biztosann nem én vagyok az ! ma regiztem először ide
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!