Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Elkéne mennem egy Pszichológus...

Elkéne mennem egy Pszichológushoz?

Figyelt kérdés
Az a baj velem hogy sosem érzem magam jónak.Minden nap megyünk srácokkal Strandra vagy varos , tenyleg sosem unatkozom eleg sok ismerősöm van nincs nyugalma miattuk!:) de viszont ha jön egy lány akinek tetszem és nekem is valahogy előjön ilyen nagyon mély erzes bennem hogy egy lúzer vagyok es nem működne és nem csak-e terén ha van egy olyan nap amikor nem megyek sehova ugyan ezt érzem hogy egy senki vagyok.Ezert állandóan elmegyek itthonról minnel több ismerősökkel es snapchatan is állandóan kirakom hol vagyok kikkel pihenek illetve bulizok...es nem értem miert érzem azt állandóan hogy nincsenek barátaim es hogy egyedül vagyok.Elég mély erzes bennem és nem tudom mitévő legyek...például nálam aludt ma ket lany medencéztünk hajnalig es az egyik nekem nagyon megtetszett es amikor elmentek olyan erzes volt bennem hogy lúzer vagyok es ugy se sem sikerülne meg az a mely rossz erzes amit nem tudok leírni :( ... Állandóan Facebookon is 8-10 emberrel beszelek mert ha épp nem beszélnek egy emberrel sem akkor rosszul éreznem magam...es az a furcsa hogy nem is irok ra senkire nem is hívok senkit sehova de így is minden nap megyek valahova de valahogy ugy érzem nincs senki mellettem...kérlek segítsetek nagyon rossz erzes mar régóta megy ez :( es egyre erősebb :/ 16/F Ja es a barátaim szerint "meno" vagyok de Áhh nem így érzem :/

2015. júl. 5. 18:25
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha szükségét érzed menj el, mit árthat? Pszichológushoz nem csak az őrültek mennek. Szereznél némi önismeretet, ami a leírásod alapján nem ártana. Egy próbát megér. Mindenki megérdemli, hogy jobb minőségű élete legyen és az már egy nagyon jó dolog, ha elismered, hogy van probléma. De egyébként pszichológiai témájú könyveket is olvashatsz, én főleg az emberi kapcsolatok, párkapcsolatok, önértékelés, magány és kamaszkor témaköröket ajánlanám. Rengeteg írás van laikusok számára.
2015. júl. 5. 18:37
 2/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a választ.Igen én felismertem hogy ez nem normális főleg az ha az ember egyedül érzi magát amikor pedig nincs egyedül sőt...én azt a fura érzést nem akarom érezni amikor ilyenkor érzek a testemben.El is szeretnek menni majd :) de ha valakinek van még ehhez hozzáfűzni valója szívesen varom! :)
2015. júl. 5. 18:56
 3/3 anonim válasza:
szia, velem is ez a helyzet :( kivéve a lányokat, de így is magányosnak érzem magam. Mindenképp menj el egy pszichológushoz, nekem nagyon sokat segített, rájöttem hogy az a baj, hogy hiába vannak barátaim, a problémákat és az igazi mélyenszántó dolgokat sosem beszéljük meg, amolyan lelkizős módon, és ez visszaütött. Mindenkinek kell vki akivel megtud beszélni mindent. Ez az én véleményem
2015. júl. 6. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!