Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Elkéne mennem pszichológushoz?

Elkéne mennem pszichológushoz?

Figyelt kérdés
2-3 éve dühkitöréseim vannak. A legkisebb dolgokon is feltudom húzni magam (pl. nem tudom levenni a kabátom, valaki nem hagy aludni). Amikor rám jönnek ezek az idegességirohamok ( ideges leszek, feszült, ütöm a falat, elborul az agyam) ilyenkor bárkit képes vagyok bántani szavakkal és tettekkel (kivéve a testvéremet). Hangulatember vagyok, egyik pillanatban minden happy, aztán a másikban már depressziós leszek és csak egyedül akarok otthon feküdni. Fél éve kb. nem járok el itthonról sehova, pedig lenne rá alkalmam, nem érdekelnek a barátaim sem, az iskola sem, utálok odamenni a sok ember közé, pedig ők nagyon birnak meg kedvesek velem, a legjobban azokat bántom akik próbálnak segiteni rajtam. Mit csináljak? 16/l

2013. dec. 6. 19:35
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem ártana pszichológushoz menned.
2013. dec. 6. 19:45
 2/5 anonim válasza:
minden bántás nélkül mondom, hogy igen, kéne, lehet, hogy egy semmiség, amit ő megold, 1-2 kezelés alatt, de nélküle így fog el telni az életed, és te is látod, hogy ez így nem jó, neked se, a barátaidnak meg főleg.
2013. dec. 6. 19:47
 3/5 anonim ***** válasza:
Kérdező: most fél éve nem jársz sehova, vagy nem tudsz kozdulni, sehova? Mert nem mindegy. Suliba sem jársz?
2013. dec. 6. 19:51
 4/5 A kérdező kommentje:
Iskolába járok. Csak a barátaimmal sehova.
2013. dec. 6. 20:00
 5/5 anonim ***** válasza:
Igen, el kéne menned pszichológushoz. Én ennél kevesebb problémával is mentem, járok rendszeresen. Ennyit megérek magamnak.
2013. dec. 6. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!