Nekem a férjem depresszióját kezelgette itthon az anyja, úgy hogy nem él velünk, de a tanácsokat tudta osztani (nem kell orvos, itthon megoldjuk, biztos a negatív energiák miatt van stb.)ezért a férjem nem ment orvoshoz, majd négy év szenvedés után öngyilkos lett. Hiába könyörögtem neki. Most nevelhetem egyedül a gyerekünk, a nagyszülők persze mossák kezeiket.
Szóval orvos....
2015. júl. 5. 08:53
2/7 anonim válasza:
Akkor lesz egy ember depressziós, ha magányos, és nincs kivel megbeszélni a problémáit, nincs akit szerethet. Egy orvos egy dologhoz ért, a pénz kereséhez.
Egy társ kell, jó szex minden nap, nevetés... ennyi. Nem pedig gyógyszerek.
2015. júl. 5. 09:14
3/7 anonim válasza:
2. ez nem igaz sajnos. A depresszió nem ez vagy az kérdése. Nem feltétlenül kell gyógyszer, csak súlyosabb esetben, néha elég a terápia is. Sokan úgy depressziósak, hogy minden létező pozitív háttér megvan hozzá, szerető család, anyagi jólét, biztonság stb.
2015. júl. 5. 09:25
4/7 A kérdező kommentje:
Bennem nem most alakult. Kb még gimnáziuban, mikor nem volt senki ismerős, állandóan cikiztek és nem találtam barátot, de még havernak valót se. Azóta vannak kisebb-nagyobb hangulatváltozások. Péntken elmentem társaságba ismerősökhöz, jó volt meg minden, reggel felkeltem jó kedvem volt, majd később egész nap sírhatnékom, önsajnálat meg ilyenek. MA meg ilyen semilyen, kb jobb lenne meghalni hangulatom van.
2015. júl. 5. 09:38
5/7 anonim válasza:
Az orvosodhoz kellene elmenni, onnan kérni beutalót pszichiáterhez, aki felméri a helyzetet, lehet nem is depresszió, csak szorongás vagy akármi, a lényeg, hogy hétfőn kérj időpontot, vizsgáltasd ki magad, lehet pajzsmirigy is, akármi. Kérlek tedd meg.
2015. júl. 5. 11:04
6/7 anonim válasza:
szedd össze magad minden fiatal átesik ezen.
2015. júl. 5. 15:48
7/7 QQriQ19 válasza:
Ismerős az érzés. Ebben szenvedek én is. Semmihez nincs kedvem, semmi nem érdekel, semmi nem köt le. A körülöttem lévőket utálom, főleg ha jó kedvük van. Irigylem Őket.
Nem találom a helyem a világban, nem s tudom minek élek egyáltalán.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!