Ez mitől lehet? Stressz? Vagy depresszió?
Mostanában, gyakran előfordul, hogy reggel amikor felkelek, szorongok. Olyan, mintha egy rossz álomból ébredtem volna fel. Gyorsan ver a szívem, kapkodom a levegőt és nagyon rossz érzés tölt el, ami olyan, mintha fojtogatna... Egyébként a napom, rendesen telik. Segítek otthon. Vigyázok az öcsémre. Nem érzem magam depressziósnak. Sőt, igazából optimista vagyok és mindig álmodozom. Pedig nálunk otthon, nagyon nehéz helyzet van (alkesz nevelőapa).
Aztán most nyaralok az igazi apumnaá. Itt minden rendben van, ezért gondoltam ez a reggeli "rosszullét" majd elmúlik. De nem. Tényleg, az egész napom rendben van, jól érzem magam (általában), de mindig amikor eljön a reggel szörnyű érzés fog el, ami legalább fél óráig tart. Nagyon rossz. Már nem is szeretnék aludni...
Eggyik sem. Ez egy fura érzés, ami fél év alatt el fog mulni. Egyszer csak észreveszed hogy nincs semmi rosz. Az lehet hogy este mielött alszol rá gondolsz, hogy reggel nagyon rossz, lessz az ébredés. Ezért hiába mondom hogy ne probálj az érzésre rá gondolni, mert így még inkább rá gondolsz. Nyugodj meg, majd el múlik!
Man
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!