Pánikosok, szorongók, hogy/hol/mivel gyógyultatok ki?
Szegeden volt valaki?
Figyelt kérdés
Pánikos, szorongó emberek, akik kigyógyultak a nyavajából, mi segített? Én Szegedhez közel lakom és oda utaltak gyermek és ifjúság pszichiátriára, vagy hova.. ilyen magánrendelésre. Elvileg terápiáztatni fognak, mert a gyógyszerbe én nem adom a fejem, meg a dokik is azt mondták, hogy nincs rá szükségem. Mondják sokan, hogy nem segít semmit a pszichológus, pszichiáter.. de itt nagyon dicsérik ezeket az embereket Szegeden. Tapasztalatok?
16/L
2015. júl. 5. 00:06
1/10 anonim válasza:
egyénfüggő rajtad múlik változtatsz-e
2015. júl. 5. 00:24
2/10 A kérdező kommentje:
Azt kérdeztem, hogy Szegeden volt-e valaki ilyen problémával... vagy ha nem ott, akkor hol, mivel gyógyult ki.
2015. júl. 5. 02:07
3/10 anonim válasza:
Szia sajnos bekell látnom hogy pánikbeteg vagyok mivel többször is volt ekg szivuh. Eltérés nélkül de már másfél éve nem a régi életem élem pszihiáterhez én se szivesen megyek szeretnék meggyogyulni erre várnáktippeket!Neked milyen tüneteid vannak? A te családod hogy áll ehhez a témához?
2015. júl. 5. 13:10
4/10 A kérdező kommentje:
Ne haragudj.. de válaszokat szeretnék a kérdésemre. Nem bónusz kérdéseket.
2015. júl. 6. 04:16
5/10 anonim válasza:
bunkó :D
2015. júl. 6. 09:16
6/10 anonim válasza:
pszichológus, pszichoterapeutát javaslok, gyógyszert semmiképp sem, az elnyom mindent, de az ok megmarad, meg kell fejteni, h mi váltja ki és azt kezelni. Emelett kelj fel minden nap 5 kor menj el 1 órát futni, vagy mozogni, hidd el pár nap múlva új ember leszel :) és ha mégis rádtör, akkor hűtőfürdő, illetve gondolkozz h min is szorongsz és próbáld meg megszüntetni
2015. júl. 6. 09:40
7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm.. de nincs szükségem már ilyen tanácsokra, elég jártas vagyok benne. :) Tudom jól mik okozzák, rengeteg összetett dolog, de egyedül ezeket nem lehet megoldani. Szülők válása, családi háborúk, halálesetek, autóbaleset, stb.. amúgy Szegedre pszichoterápiára megyek, illetve pszichológus jár hozzám, akkor örülök, hogy ez tűnik jó megoldásnak mások szerint is. :) Szegeden gyógyszert nem fognak adni, nyugtatót, ilyeneket, csak szorongáscsökkentőt kapok ideglenesen, ha úgy látják. Az nem butít el. Gyermekklinika, ország legjobb szakembereivel, nem hinném, hogy rosszat csinálnak velem. Egyébként 2 hónapja járok futni kivétel nélkül minden nap. :) Továbbra is várom a válaszokat, hogy Szegedről van-e valakinek tapasztalata.
2015. júl. 7. 02:25
8/10 A kérdező kommentje:
És a fentebbi válaszolónak bocsánat, ha úgy látja bunkó voltam... egyszerűen van elég bajom evvel a nyavajával és nem szeretnék plusszban beszélni róla, tünetek, ilyenekről.. az negatívan hat az állapotomra. Aki benne van, tudja milyen. Tünetek közül a szédüléstől kezdve a zavartságon át a halálfélelemig, megőrülök érzésen, kontroll vesztéstől való félelmem keresztül a sírógörcsökig minden. Meg persze nem bírom a tömeget, zárt helyeket, egyedüllétet. Anyukám megérti és mellettem áll, a többiek nem érdekelnek.. mivel anyun kívül más nem is igazán számít nekem jelenleg..
Sajnos sokszor olyan mértékű zavartság tör rám, hogy attól rettegek megőrülök. De ezt olvastam, pánikosoknál "normális". Ha el van terelve a figyelmem elmúlik mindig.
2015. júl. 7. 03:19
9/10 anonim válasza:
Kedves kérdező!Most látom a telom megbolondult és ezt nem ide és nem neked szántam.De gyogyulgass.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!