Panikosok! Ki kuzd meg ezzel?
Figyelt kérdés
Mar 3 honapja feszult vagyok,szorongok,rengeteg minden osszejott....elotte se aludtam vmi jol. Azota gyors szivveresem van,magas pulzus... 100 korul....Van amikor ejjel is erre ebredek,aztan rapanikolok,es most 165 volt :( Voltam dokinal betalocot adott 10- eset. Azt kell szednem.....Azota rettegek mikor jon ujra elo...Ki hogy kezeli ezt ? Mar megorulok :(((2015. márc. 25. 10:29
1/2 anonim válasza:
pánikbeteg voltam, és már vagy 30 éve vége
legalapvetőbb dolog a halálfélem leküzdése ... hogyan: tudatosítsd magaddal, hogy:
1 egyszer meg kell halni
2 ha meghaltál már nem fogod tudni, hogy meghaltál
innentől nincs mitől félni
2/2 anonim válasza:
Mit gondolsz, milyen lenne, ha szakszerű kezelést kapnál a betegségedre, és meggyógyulnál? (Nem a tünetet kellene kezelni!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!