Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Utálom, ha felmegy a pulzusom!...

Utálom, ha felmegy a pulzusom! Szorongók, pánikosok?!

Figyelt kérdés
Ti hogy bírjátok? Ha megpróbálok mondjuk futni, utána le kell pihennem, mert rosszul leszek. Ez lehet a korábbi pánikrohamok miatt?
2013. szept. 8. 17:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Lehet pszichés alapon,de lehet szívbetegség miatt és akár a mozgás hiányától is. Mozogj minden nap. Ilyenkor jó a kerékpározás ,kocogás,gyors séta. Az szív természetes reakciója,h mozgásra nő a pulzusszám. Ez olyan embernél aki nem mozog eleget,magasra "szökik",akár 140-160-ra is,ami panaszt okoz. Az "edzett szívnél" ez az érték jóval alacsonyabb.
2013. szept. 8. 18:11
 2/4 A kérdező kommentje:
voltam kardiológián, semmit nem mutattak ki. sajnos elkezdeni sem bírom, lépcsőzni vagy ilyesmi is nehezen megy
2013. szept. 12. 20:46
 3/4 anonim ***** válasza:
Pedig ezzel tudod lejjebb vinni. Először ne lépcsőzz,fuss,hanem csak sétálj. Aztán kocogj és így tovább, szépen fokozatosan növelve a terhelést. Egyre többet és nehezebbet bírsz majd.
2013. szept. 12. 21:07
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem is ez volt. Egy nehezebb hegymenet után 150-re felment a pulzusom, és nem is ment le másnap reggelig, hiába adtak be a kórházban egy halom nyugtatót, vérnyomás meg pulzuscsökkentőt. Már korábban kiderült, hogy pánikbeteg vagyok, de ez nagyon durva volt. Utána voltam kardiológián, nem találtak semmit, de nagyon félek minden megerőltetéstől, attól, hogy felmegy a pulzusom. Sajnos, az idegeskedéstől is volt már, hogy felment, és utána szintén órákig nem ment le, iszonyatosan rosszul éreztem magam, az orvosi ügyeleten kötöttem ki.
2013. szept. 12. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!