Ez most pókfóbia?
Figyelt kérdés
Pár perce a wc-ben majd nem rám mászott egy nagy kaszás pók.Kirázott a hideg és nagyon megijedtem. Aztán a sarokban megláttam egy nagy fekete pókot,azt ,, vastag,, fajtát.Alig tudtam megölni. Na akkor már remegtem,rázott a hideg,majdnem sírtam. Rá kb 2 perce észre vettem valamit, a plafonról csüngött a fejemtől 5 centire egy kicsi sárga pók.Most valahol az ágyamban van.Na akkor kezdtem el bömbölni és úgy remegtem mint még soha semmiért. Aztán beakartam hívni a cicáimat,mert úgy döntöttem nem alszok és félek egyedül.Az ajtó kilincs mellett is a falon volt egy kaszás.Na azóta sírok,rázza a hideg a fejbőrömet,bizsergek és úgy érzem teli vagyok velük.Ez mennyire normális? Világéletemben féltem tőlük,de ennyire közel még egyhez sem kerültem.És ez mind 30 perc alatt volt,esküszöm!Szembe nem nézek velük,én nem érek hozzá ezekhez! Vannak ennek a félelmnek szintjei? Más is van ehez hasonló helyzetben?2015. jún. 30. 01:43
1/5 anonim válasza:
Arachnophobiának nevezik. Bár nem tudom milyen rend van nálad, ha tíz perc alatt öt pókkal találkoztál.
2/5 anonim válasza:
Én is pánikor érzek, ha egy pókot meglátok, rendszeresen kell porszívózni, a plafont, falakat is, a sarkokat és fúh be mindent Bio Killel, akkor jóideig nem lesz pók.
3/5 anonim válasza:
Régen én is betegesen féltem a pókoktól ill. bármilyen ízeltlábútól, aztán a kollégiumban a barátnőim rávettek hogy tartsam őket a kezemben néhány szöcskét is befogtak meg mindenféle bogarat. pokoli egy este volt, vagy három pókot a kezemre tettek de legalább azóta sem félek tőlük :) tulajdonképpen egész jó érzés volt szembenézni azzal amitől félek. Csak azért irom, mert lehet hogy ez is egy jó módszer ha szembenézel inkább azzal amitől félsz, mert akárhogy vesszük pókok mindig is voltak és lesznek mindenhol! persze nem lehet mindenki olyan merész hogy ezt elsőre megcsinálja, mindenesetre nem bánt egyik se, bár nem túl kellemes látvány egy pók felülnézetből vagy a plafonon. Szeretni sosem fogod ahogy én se. De hát ki mitől fél ezzel nincs semmi baj.
4/5 A kérdező kommentje:
Olyan rend van nálunk,képzeld, hogy kivannak szakadva a szúnyoghálók,pár hét mulva költözünk,így nem akarok a ,,lakás felújítással,, foglalkozni.
Csak sajnos ennyit még ennyivel nem találkoztam egyszerre,nem is aludtam az ágyamban.
2015. jún. 30. 14:02
5/5 anonim válasza:
Felújítani nem kell, de jól ki kell takarítani és befújni mindent, akkor pár hétig mentesek lesztek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!