Pókfóbia ez beteges hogy lehett ezt megszüntetni?
Egy mm póktól is ráz a hideg és frászt kapok...Nagyon félek tölük...de a bogaraktól egy kicsit sem z lehet nagy és kicsi..:S
(csodálatos pókember fan vagyok XD)igazából attól borulok ki hogy a hálon lognak és ha bele mész egy háloban huzod magad után...ez eredhet kicsikoromból?amikor ugyan is kicsi voltam pokot boncoltam a félig széttancsirozott bazi nagy keresztes pok potrohábol a hálo rám ragadt és huztam magam után na én fej vesztve sikitva rohantam és nagyon beparéztam...:S Ez nem tudom elötte vagy utána volt de nyáron a barátnőimmel azzzal hülyésketünk hogy a nagy keresztes pokokat levedtük a hálojukrol és a kezünkön másztatuk és el is neveztük őket...de most 1 mm pókoktól is csupa libabőr leszek és már szinte sirok...:SSEGITSÉG!!!!
Plüsspókot simogatva lehet barátkozni vele.
Ennek mintájára fóbiás ismerősömre rákérdeztem, hogy
plüssmetró van-e. (Azóta nem áll szóba velem, akkora sértésnek, gúnynak érezte.)
Nézd meg, tanulságos:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!