Miért van ez? Hogyan tudnám megszüntetni?
Figyelt kérdés
Néha csak úgy kiborulok ha egy olyan emlék jut eszembe amikor valamit elrontottam vagy megbántottam valakit.Ilyenkor késztetést érzek arra h a felgyülemlett feszültséget levezessem:Beleboxolok a falba,ordítozok,felerősítem a zenét és együtt ordítok vele stb.2013. aug. 10. 22:16
1/7 A kérdező kommentje:
Ilyenkor értéktelennek érzem magam és legszívesebben összeverném magamat amikor azt a dolgot csináltam.
2013. aug. 10. 22:18
2/7 anonim válasza:
Valószínűleg az érintettek már megbocsátottak neked, ha nem akkor tedd meg ami a te részed és ideje, hogy magadnak is megbocsáss és akkor nem lesz ilyen feszültség.
3/7 A kérdező kommentje:
De nem tudom elengedni.Nem tudok magamnak megbocsájtani.
2013. aug. 10. 22:38
5/7 A kérdező kommentje:
Igen,mindenki.
2013. aug. 10. 22:47
6/7 anonim válasza:
Akkor neked is meg kell magadnak, de előbb kérj bocsánatot Istentől is azért amiket elkövettél. Jézus meghalt minden bűnödért, magára vállalt, hogy neked már ezt ne kelljen megtenned. Ha elfogadod, mint Megváltódat és Szabadítódat, akkor hidd el Ő megbocsájt és utána neked is könyebb lesz magadnak.
7/7 anonim válasza:
A vallásos tag is jól beszél, de sztem ezt hívják rágódásnak :-) Nincs komoly baj, én is sokat rágódtsm a régi sérelmeimen sokszor magamba beszélve el is játszottam újra. Csak ne tépelődj ezen és elmúlik :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!