A pánik, szorongás, depresszió mindig együtt jelentkezik másnál is? (Nálam, ha hosszú hónapokig tart, akkor mindig "kéz a kézben járnak". ) Sosem hittem a bogyók erejében. Vajon milyen módszerrel lehet ezeket megszüntetni? Lehetőleg végleg.
Kognitív pszihoterápia, hagyományos pszihoterápia. Szakember nélkül meg vagy lőve, de nyilván a feladat 90%-a a tiéd marad. Olvass önsegítő könyveket is, ha pár jó mondat van benne, már akkor megéri. A bogyók alkalmazása egyszerű, ha annyira szenvedsz már, hogy nem bírod nélkülük, fel fognak írni párat és beszeded. Ha nem szenvedsz annyira, ki fogod bírni anélkül is.
A végleges megszüntetés módját nem ismerem, szerintem olyan nincsen, érzékeny vagy, vigyázni kell magadra, de életed végéig kordában tartható (tünetmentes!) betegség lehet.
Nekem ami bejött:
- relaxáció (autogén tréning),
- séta egy erdőben, egyedül,
- szolárium,
- együttlét, beszélgetés olyannal, akit szeretek,
- célok kitűzése, azok megvalósítása,
Keress szakembert, sokkal hatékonyabb lesz, mintha a neten kutakodnál ingyenes megoldások után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!