Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogy lehet megszüntetni az...

Hogy lehet megszüntetni az iskolaundort? Vagy ez középsuliban mindenkiben megvan?

Figyelt kérdés
Kitünő tanuló voltam általánosban, de most teljesen motiválatlan vagyok. Hogy szerethetném meg a sulit most 11-ben?
2013. szept. 25. 01:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Üdv sorstárs! :D Én is 11-be járok, és nálam is ez a helyzet.. és csak egyre rosszabb...:S De szerintem ez nem nagyon fog változni, csak amikor már vége lesz >< 17/l
2013. szept. 25. 02:07
 2/5 anonim ***** válasza:
Menj el dolgozni egy gyárba reggel 6 órától este 6 óráig. Pár hónap és visszasírod a sulit, meg a téli, tavaszi, nyári szüneteket..
2013. szept. 25. 02:18
 3/5 A kérdező kommentje:
Hát, igen sorstárs! Ráadásul én még koleszos is vagyok! Hogy nyugtassam, meg anyát hogy nem kell sulitváltani ezért? Meg ilyen hülyeségeken ne gondolkozzon! Annyira stresszes vagyok, de most hazamegyek erre a 3 napra, mert kicsit náthás is vagyok! Am szted hogy szeressem meg újból a tanulást?
2013. szept. 25. 02:19
 4/5 thirtyseven válasza:

Egyre több olyan iskola van a világban, ami nem hagyja figyelmen kívül az oktatás egy kulcsfontosságú tényezőjét, a diákot.

Ezekben az iskolákban a diákok lelkesek, motiváltak, kiegyensúlyozottak és szeretnek bejárni. Persze ennek az ellenkezőjét tapasztalva az ember jogosan kételkedik ha ilyesmiről értesül.

A tananyagot és a tanrendet illetően ezek a sulik egyetlen alapvető dologban különböznek az általad is "tesztelttől", hogy a diákok és a tanárok is gyakorolják a Transzcendentális Meditáció technikáját.

Ez egy olyan gyakorlati módszer, ami minimális időráfordítással bárkinek az életét az evolúció egy lendületesebb áramlatába helyezi, felgyorsítva ezzel a mentális és fizikai képességek fejlődését, a jobb egészségi állapot és a belülről fakadó tiszta boldogság állandósulásának elérését az életben.

2013. szept. 25. 13:16
 5/5 anonim válasza:

Keresd meg minden órán azt, ami érdekes lehet, és nem fogsz unatkozni, sőt "várni fogod" a sulit, hogy a hobbidnak* élhess. :)

Én utáltam a törit, magyart, idegennyelvet, infót (a matekot szerettem), és ezért rosszalkodtam. Az érettségimen meg is látszik, de nem lettem legalább öngyilkos a végére. :DDD

Töriből olyan könyvet olvastam, ami nem a politikai oldalról közelíti meg a témát, hanem technológiailag, mert ez érdekelt, de haszna nem volt az érettségimet illetően.

Magyarból olyan verseket olvastam, írtam, ami nem hazudik, mert eléggé utálom az erőltetett "művészetet", hogy "nah akkor most írjunk egy fos regényt..." (irodalom órán nekünk csak olyanok voltak :D), amit megint nem lehetett értékelni érettségin. Természetesen a szaktanárok mindig örültek, hogy a témájukban "érdeklődöm", ezért nem csesztettek, ha órán picit "szabadabban" viselkedtem, és mindenki békés volt. :D (mellé rajzolgattam órán, meg társasjátékokat gyártottam, és perverziós gondolataimat is megetettem néha... :D)

Szóval az iskola egy szar hely, és igen, inkább dolgozok gyárban (tapasztalat), minthogy végig kelljen ülni még egy középsulit. (a felsőoktatás már más téma. :P azt szerettem! :D)

Írj privit ha gondolod, kitárgyaljuk mit lehet tenni. :P 22f

2013. szept. 26. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!