Miért nem múlik ez a kegyetlen, reménytelenség érzése már 5 hónapja?
Figyelt kérdés
3 hónapja pszichológusnál is voltam,kitöltetett velem egy Becks tesztet ami 28 pontra jött ki.
Azt mondta ez elég súlyos depresszió,Frontint(0.5mg) írt fel napi 3-szor és Valdoxant lefekvés előtt egy szemet(25mg-os).
Semmit nem változott a helyzet,a nap minden percében irtózatos feszültség,kétségbeesés,reménytelenség van rajtam.
Alig bírom a munkám is ellátni,kikelni az ágyból alig tudok,12 kg-ot fogytam azóta mert enni is egy tortúra.
Mit tehetnék még,hogy rendbe jöhessek?
Borzalmasan félek a jövőtől,ott tartok már,hogy reggel ha világosodik,elfog a rémület mert mindig csak aludnék,hogy ne legyen újabb rémületes nap elé néznem.
2015. jún. 27. 20:15
1/1 anonim válasza:
De konkrétan mi a baj?Nő vagy,és valaki bántott?Kicsit többet mesélhetnél erről a dologról!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!