Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Pánikbeteg vagyok. Miért van...

Pánikbeteg vagyok. Miért van az, hogy ha lefekszem akkor 1-2 percen belül megszűnik a rosszullét?

Figyelt kérdés
A doki szerint pánikbeteg vagyok, volt csinálva ekg és vérvizsgálat. Ezek mivel jók lettek utána mondta ki. Egész nap rosszul vagyok hol erősen hol gyengén, a nyugtatótól kába voltam csak, ezért gyógynövényes nyugtatót eszem amiben macskagyökér van, és b vitamin komplexet szedek. Szóval kb egész napra megmaradt a rosszullét csak enyhén, de most megint felerősödik, és azt figyeltem meg hogy ha hanyatt dőlök az ágyon, és pl nyomkodom a telefonomat kb 1-2 perc és helyreáll minden. de ha felülök keződödik előről. Már kb 6 hete megy ez a dolog, teljesen ok nélkül jött a szorongás, sőt sokáig meg is kérdőjeleztem nem-e szervi probléma áll a dolog hátterében, ugyanis nekem van egy olyan tünetem amit nem olvastam még: Szinte kényszert érzek arra hogy kinyomva tartsam a hasam, úgy érzem mintha tele lenne, és emiatt nem kapnék levegőt. A mellkasom is nyom de az tudom, hogy tipikus tünet, bár a doki szerint ez a puffadás is kb. normális. Másnál is így van hogy fekvésre jobb lesz? Anyukám szerint akkor megnyugszanak az izmaim meg az egész testem azért érzem ezt. rettegek hogy valami komolyabb betegségem van amit nem tudnak és nem is akarnak az orvosok észrevenni :(
2015. jún. 21. 12:37
 1/5 anonim ***** válasza:

Próbálj megnyugodni!

Nem tudom mitől van, de mikor kezdődik akkor csak mond: Csak lazán.

Ettől sokkal jobb lesz hidd el! ;)

2015. jún. 21. 12:46
 2/5 A kérdező kommentje:
Lehetséges, hogy csak beképzelem? Mert erre úgy magamnak jöttem rá. De pl az is sokat használ ha elkezdem bepakolni a mosogatógépet, akkor is mintha jobb lenne.
2015. jún. 21. 13:00
 3/5 anonim ***** válasza:
Ügyes vagy, mosogass csak el minden nap. A hasad meg ne dülleszd ki, mert hülyének néznek.
2015. jún. 21. 13:21
 4/5 A kérdező kommentje:
Még olyat is észrevettem h az úton ismerős jön és megállok vele 1-2 szóra, semmi bajom, de ha bejövök egyből szorít a torkom meg mindenem. Most ugye nem a ház okozza? :D érdekes mert pl itthon is tört rám elsőnek a pánik. Most egy ideje meg itthon vagyok mert saját vállalkozásba fogunk kezdeni és emiatt ott hagytam a munkahelyemet. Lehet ez az oka?
2015. jún. 21. 13:45
 5/5 anonim ***** válasza:
Lehet hogy szervi betegséged van pl szívinfarktus előjele vagy komolyabb szívhiba is okozhat az általad leírt tüneteket
2015. jún. 21. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!