2hete nem jött meg és pánikbeteg is vagyok. Mit tegyek?
Szia!
Hát, ez elég komplex kérdés...
- ha nem jön meg két hete, de a teszted negatív, nagy valószínűséggel nem vagy terhes. Viszont ha nem jött meg az jelent valamit, nőgyógyászhoz kéne fordulni
-a hányinger, szédülés, hasmenés, állandó magas láz... szintén sok minden tünete lehet.
Szerintem fel kéne keresned valakit, aki komplexen kezeli ezeket a tüneteket. Gondolom, egy belgyógyászt... de a nődokit nem hagynám ki.
A lyukas fogakat pedig tömni szokták... nem mindjárt húzni.
Figyi, az idegesség is gátolja a menstruációt!
Én is pánikbeteg vagyok. Volt már nekem is régebben hogy sokat késett, sőt most is nagyon össze vissza jön meg a menzeszem, ne idegeskedj, ha 2 teszt negatív akkor nem valószínű a terhesség, tényleg inkább az idegeskedéstől van szerintem, de azért célszerű lenne nőgyógyászhoz menned... Ja és menj el fogorvoshoz is, majd kiderül hogy ki kell e húzni, lehet hogy elég a tömés is, csak ne halogasd. :)
Nyugodtan írj ha kérdezni szeretnél.
A tüneteid:
De már pár hete elég sokszor van hányingerem, hasmenésem, szédülök és sokszor van olyan érzésem mintha meg akarna jönni. Folyton 36,3-37,5 között ingadozik a testhőmérsékletem, néha a fejem is megfájdul és gyengének levertnek érzem magam.
A fogad miatt valószínű, a gyulladás okozza, sürgősen menj fogorvoshoz és azonnal csináltasd míg komolyabb bajod nem lesz. Erőltesd meg magad, kísérjen el valaki, mond a dokinak, hogy nagyon félsz és hidd el nagyon óvatos és segítőkész lesz. Tapasztalat.
A pánik betegségre, keres pszichológust, vannak rendelöintézetisek is, akiknél fizetni sem kell, csak kicsit tovább kell várni időpontra.
Mi váltja ki a pánikot? Nekem is voltak pánikrohamaim, én is megküzdöttem a szorongással.
Írj privit.
Szia!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!