Mit tehet egy pánikbeteg kismama?
Nekem szorongásos depresszióm van, amihez egy jó löket pánikbetegség is társul. Gyerekként pszichiáterhez jártam. De nem éreztem jól magam, mert csak a gyógyszer volt, meg beszélnem kellett. Felnőttként viszont váltottam és pszichológushoz mentem, aki nagyon jó relaxációs terápiákat tartott nekem. Hihetetlen pluszt adott. Ráadásul állami rendelése volt és egy fillért se kellett fizetni.
Érthető, h jobban pánikolsz. Egy egyébként kiegyensúlyozott nő is becsavarodik egy kicsit a terhesség alatt, hiszen valami új felelőség jön az életébe. Ne félj segítséget kérni.
Szívesen ajánlanám a pszichológusomat, de sajnos már nem él Magyarországon.
Pszichiáter. Gyógyszer nélküli terápiák is vannak, de ha erősek a pánikrohamaid, akkor kell gyógyszer.
Sajnos, rossz hírem van: a kis pocaklakódat azzal bántod, hogy bevállalatad őt pánikbetegen. Réges-régen kezeltetni kellett volna a pánikbetegségedet, és UTÁNA, ha meggyógyultál, egészségesen gyereket vállalni. Most hogyan fogsz gondokodni egy kicsiről úgy, hogy magad is gondoskodásra szorulsz? Hogyan fogsz neki érzelmi biztonságot adni, amikor magad mindentől rettegsz?
Pszichiáter! Holnap reggel. És ne keress kifogásokat. Ha tényleg fontos neked az a pocaklakó, akkor irány az orvos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!