Létezik valami szer beszédkényszer és állandó üvöltözés ellen?
A tünetekből arra gyanakszom -és most ne nevessetek - hogy férgek vannak az illetőnek a testében.
Kell tudni, hogy az emberiség 80% ban vannna k jelen -de minél több annál több gondot okoznak...
A kibocsálytottmérgező anyagok - amonia,arzén stb. megmérgezik a szervezetet és nem csak testi tüneteket idéz elő hanem pszihés eket is - mert ezek a mérgek -váladékuk meg amit kibocsálytanak a testükből- elhasználódott káros szennyező anyagok.Véráramba jutva , májba,vagy maguk a férgek az agyba is be jutnak.
Ez nem vicc ezt egy nemzetkőzi konferencián hallottam -és ha többet akarnak tudni a témáról- ill. kezelni akarják akkor kezdjék előszőr MMS cseppekkel és ha kiderül - pl. 3 hetes tisztítás után, hogy nem enyhül -akkor léteznek plazma készülékek amelyekkel kiégetik a testből - ( az a szomorú valóság hogy 1930 óta direkt úgy gyártják a gyógyszereket hogy ezeknek az élősködőknek ne ártsanak a gyógyszerek)persze vannak speciel gyógyszerek- antihelmetikumok amelyek néhány fajtát ki üzik de nem mindet - mert elbújnak mélyen a test nedvekbe...zsírba stb.
Gusztustalan tudom -de ez van - ( fontos az MMS es krisztír is ) ha ez mind nem segítt - kell pszihoterapeuta és személyiség fejlesztés - mert más más szemszögből ( amit ha valaki megismer ) a problémák eltörpülnek és már nem lesszprioritása mint ezidáig... Tisztelettel Pityeszdoki
Az MMS cseppnek azért nézz utána, az eddig olvasottak szerint inkább méregnek nevezném mint gyógyszernek.....
ÉN biztos nem adnám az ellenségemnek sem.
mindenképpen kell beszélni a kezelő orvosával.el kell érnetek,hogy egy agyi CT-t is csináljanak nála.elképzelhető,hogy agydaganata van,ami az önuralomért felelős homloklebeny környékén fejti ki "áldásos"tevékenységét.
Ismerősi körben volt rá példa!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!