Mit tehetnék az állandó negatív gondolatok ellen? részletek lent:
Bármennyire is szeretnék jóra gondolni, csak negatív dolgok jutnak eszembe, olyan negatívan látom a jövőt, hogy eszméletlen, folyton félek, hírektől is már rosszul vagyok. Indokolatlanul rossz a kedvem sokszor, türelmetlen vagyok és ettől az egész család rosszul van már.
Gondolkozom rajta, hogy elmegyek orvoshoz ezzel, mert tönkreteszem a környezetemet meg magamat is, és akkor jön a jobb időszak amikor elhatározom, hogy pozitív dolgokra fogok gondolni, nem lehet semmi nagyon rossz, nem tudom befolyásolni a dolgokat és ezért elvetem az orvoshoz menés gondolatát (őszintén szólva a 10 ezer/alkalom is taszít).
Aztán megint jön a rossz időszak, kitöltik a gondolataimat a rossz dolgok, és mire oda jutok, hogy orvoshoz megyek, megint jön a jó időszak...
De van-e valami otthoni megoldás erre?
Mi ez egyáltalán??? Bele fogok őrülni...
Tudom, hogy nem kellene pl. híradót néznem, de állandóan megy, mert a férjem meg híradó függő és képtelen megérteni, hogy én ettől ideges leszek...azt mondja rá, hogy ne foglalkozzak vele, meg rosszul értelmezem a dolgokat és nem értek hozzá, ami igaz, de csak agyal az ember azon amit lát és mivel nem értek hozzá, tényleg rosszul értelmezem és idegeskedek...
az a baj, hogy nem tudok sportolni, mert nincs rá időm. Tényleg nincs rá időm, se energiám, bármennyire szeretnék, régen rengeteget futottam, órákra jártam akár heti 5x is a futás mellett, de munka, gyerek, különóra...hajnalban felkelni és éjszaka fektetés után már nincs energiám futni...pedig az tényleg jót tenne egyébként.
Társaságra kb. havi 1x jut időm 1-2 órára.
Ha valami akarsz,találsz rá módot,ha nem,akkor kifogást!
Kelj fel egy órával hamarabb,menj el futni!Az egész napod jobb lesz utána!
És ne agyalj!Ne képzelegj a múlton se a jövőn!Próbálj a jelenben élni,vedd észre az apró örömöket!
Én egy madárfüttyös reggelnek is tudok örülni: )
Szerintem nagyon durván ki lehetsz merülve.
Jól értelmeztem,hogy kisgyereked van?
Egyél sok cink-et(mogyoró,mandula,hüvelyesek).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!