Állandó pszichés hányinger ellen mit lehet tenni? :/
Mit csináltok a pszichológusnál?
-beszélgetés
-relaxáció
-kognitív terápia
-hipnoterápia
-transzperszonális terápia
-integratív terápia
Más - más a hatásfok, nagy különbség van a gyógyulás menetében
Szia!
Sajnos nagyon ismerős a helyzeted. A legfontosabb, hogy tudd, teljesen el tud múlni!
Szerintem jó irányba indultál el a pszichológussal. Ugyanezekkel a tünetekkel (plusz pánikrohamok) engem tizenvalahány alkalom alatt helyrerakott anno. Utána 4 évig teljesen jól voltam. Tavaly nagy változás volt viszont az életemben, és sajnos újrakezdődött, úgyhogy most megint ezzel küzdök. De megint ki fogok jönni belőle, és biztos vagyok benne, hogy te is.:) Sok türelem és kitartás kell hozzá.
Az érettségi miatt ne izgulj (legalábbis ne amiatt, hogy rosszul leszel), mert azt figyeltem meg magamon, meg más pánikosoktól/szorongóktól is olvastam, hogy amikor fontos élethelyzetben vagyok, vagy nagyon kell valamire koncentrálni, van valami, ami el tudja terelni a figyelmemet, olyankor nem leszek rosszul.
Mióta tart egyébként, és hogy kezdődött?
Én nagyon drukkolok neked, hogy mielőbb véget érjen ez az állapot!
Sikerült megoldani a problémát?
Kb 1. osztálytól kezdve volt ugyan ez nekem egészen 7.-8. osztályig aztán elmúlt
most kb lassan egy éve újra előjött, csak most sokkal durvább lassan alig tudok kimozdulni a házból valami agora fóbiához hasonló, de mégsem
Most végzős szakács vagyok, de nem tudok bejárni gyakorlatra suliba főleg....
Régebben a társaság segített na meg 8. után koleszos lettem és ott magamra voltam utalva ott nem lehetett olyat hogy most akkor elvonulok külön és várom hogy elmúljon a hányinger
Régebben a rágó segített kicsit, de már semmi talán egy picit a cigi, de az sem sokat
Kezdek nagyon félni mert hát mi lesz így az életemmel...
Neked hogy sikerült megszabadulnod ettől?
Átérzem a helyzeted sajnos:/
Nem sikerült még azóta sem teljesen megoldani de már szerencsére ritkábban jönnek elő a rosszulléteim, hányingerem. Augusztusban annyira féltem a sulikezdéstől, hogy végül elmentem pszichiáterhez, ő írt fel nekem antidepresszánst és xanaxot, most azokat szedem és így legalább a hétköznapokban annyira nem hátráltat. Pszichológushoz most pár hónapja már nem járok mert nem segített, de gondolkodom rajta, hogy kéne valaki mást keresnem. Neked is ezt javaslom, hogy menj el egy szakemberhez (ha még nem tetted meg) mert ez magától nem fog elmúlni:(
Ha kérdésed van vagy szeretnél beszélgetni akkor nyugodtan írhatsz privátban is! Jobbulást neked:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!