Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ha munkalélektani foglalkozási...

Ha munkalélektani foglalkozási ártalom alakult ki a rehabilitációs bátyámnál akkor kihez forduljunk?

Figyelt kérdés

Tehát a bátyámnál munkalélektani foglalkozási ártalom alakult ki aminek a jelei: pánikbetegség, pszichés zavarok, szellemi problémák...stb.

Jelenleg a kórház dolgozója ahol a pszichiátriai orvosa a kórház vezetőjének jó barátja emiatt nem ismeri el a betegséget mert nem akar a saját munkahelye ellen tenni az orvos.

Kérdés: ha bizonyíthatóan a munkahelyen alakult ki a foglalkozási ártalom kihez forduljunk elsőként?

Cél: leszázalékoltatás, életjáradék, a megélhetőség megtartása.

Foglalkozási ártalom oka: kollégák és magasabb beosztású személyek viselkedésének mellékhatása.

Amúgy: a főnök zaklatja a rehabilitációs nőket és fenyegeti is, de az nem az én dolgom. A rehabosok nem túlórázhatnak és ha nem vállalják a kifizetetten túlórákat ami havonta 20 óra is akkor nem hosszabbítják a szerződést. És csak a kórház foglalkoztat rehabosokat.

Kihez forduljunk? Kecskeméten ahol én is kaptam a leszázalékoltatásomat oda szakorvosi vélemény nélkül nem mehetünk szerintem. Kérdésekre válaszolok pm-ben. Köszönöm.

2015. jún. 16. 19:19
 1/2 anonim ***** válasza:

Ezt nem fogjátok tudni bizonyítani, mert nem kézzel fogható. Sajnos a munkahelyek nagy része stresszes, ezen vagy munkahely-váltással, vagy gyógyszeres kezeléssel lehet segíteni.

Én is többször kaptam már idegösszeomlást a meló miatt, de ez a kutyát nem érdekli. Mivel elég sokat hiányoztam a rosszulléteim miatt, még a kirúgás sem volt kizárt..

Nem tudok mit tenni, nem találok másik állást. Dolgozom és gyógyszereket szedek, ez van.

2015. jún. 16. 20:11
 2/2 A kérdező kommentje:

Elhiszem neked hogy ez van. De viszont nekem sajnos nem válasz. Továbbra is keresem azt a helyet ahol elindulhatok ennek a procedúra megvalósításához.

Elég rámenős vagyok akkor megvalósítható.

Nekem meg az a betegségem hogy nem tudok veszíteni.

2015. jún. 17. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!