Ha munkalélektani foglalkozási ártalom alakult ki a rehabilitációs bátyámnál akkor kihez forduljunk?
Tehát a bátyámnál munkalélektani foglalkozási ártalom alakult ki aminek a jelei: pánikbetegség, pszichés zavarok, szellemi problémák...stb.
Jelenleg a kórház dolgozója ahol a pszichiátriai orvosa a kórház vezetőjének jó barátja emiatt nem ismeri el a betegséget mert nem akar a saját munkahelye ellen tenni az orvos.
Kérdés: ha bizonyíthatóan a munkahelyen alakult ki a foglalkozási ártalom kihez forduljunk elsőként?
Cél: leszázalékoltatás, életjáradék, a megélhetőség megtartása.
Foglalkozási ártalom oka: kollégák és magasabb beosztású személyek viselkedésének mellékhatása.
Amúgy: a főnök zaklatja a rehabilitációs nőket és fenyegeti is, de az nem az én dolgom. A rehabosok nem túlórázhatnak és ha nem vállalják a kifizetetten túlórákat ami havonta 20 óra is akkor nem hosszabbítják a szerződést. És csak a kórház foglalkoztat rehabosokat.
Kihez forduljunk? Kecskeméten ahol én is kaptam a leszázalékoltatásomat oda szakorvosi vélemény nélkül nem mehetünk szerintem. Kérdésekre válaszolok pm-ben. Köszönöm.
Ezt nem fogjátok tudni bizonyítani, mert nem kézzel fogható. Sajnos a munkahelyek nagy része stresszes, ezen vagy munkahely-váltással, vagy gyógyszeres kezeléssel lehet segíteni.
Én is többször kaptam már idegösszeomlást a meló miatt, de ez a kutyát nem érdekli. Mivel elég sokat hiányoztam a rosszulléteim miatt, még a kirúgás sem volt kizárt..
Nem tudok mit tenni, nem találok másik állást. Dolgozom és gyógyszereket szedek, ez van.
Elhiszem neked hogy ez van. De viszont nekem sajnos nem válasz. Továbbra is keresem azt a helyet ahol elindulhatok ennek a procedúra megvalósításához.
Elég rámenős vagyok akkor megvalósítható.
Nekem meg az a betegségem hogy nem tudok veszíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!