14 évesen bevonulhatok egy rehabilitációs központba?
Figyelt kérdés
Teljesen elvesztettem a fejem. Már vagy egy éve minden napom arról szól, hogy kalóriát számolgatok,görcsölök azon, hogy mit eszek majd hánytatom magam. Vagdosom is magam miután valami "bűnöset" eszem. Nem tudom, hogy mit tegyek talán kényszerevővé váltam. Azt nem lehet mondani, hogy unalmamban eszek..nem még takarítás közben is ehetnékem van. Felfordultak a napjaim..csak a fogyással tudok foglalkozni..nem tanulok a felvételi óta hanem hazaérek és tervezgetem, hogy anorexiás leszek/ma 2 órát futok/blabla persze sosem jön össze semmi és csak hízok..havonta begyullad a mandulám a sok hánytatástól és nem tudom, mit tegyek? Kértük már a szüleimmel pszichológus segítségét de semmi haszna nem volt..senki nem ért meg.. már 1 hete nem járok suliba mert olyan szinten depressziós vagyok hogy nincs kedvem élni és inkább a "mandulagyulladásomra" hagyatkozva antibiotikumot szedek csak ne kelljen kimennem az utcára. Bárcsak 1 hónapra elmehetnék egy intézetbe ahol helyrerázzák a fejem, lefogyasztanak és új emberként mehetnék ki onnan...nem tudom..írjátok, hogy gyenge vagyok mert csak annyi az egész hogy elmegyek 1 órára futni és nem nyitom ki a hűtőt minden percben DE NEM MEGY..ma azon kaptam magam,hogy a hűtő előtt térdelek és vonyítva sírtam, hogy nem vagyok éhes nem kell ennem majd felfaltam mindent. NEM TUDOM MIT TEHETNÉK NÉHA MEG AKAROK HALNI MERT GYŰLÖLÖM MAGAM, HOGY ILYEN GYENGE VAGYOK.2013. ápr. 20. 22:16
1/2 anonim válasza:
A Vadaskertbe szerintem mehetsz ( [link] de ne várd, hogy bármilyen rehabilitációs helyen majd lefogyasztanak. Segíteni biztos segítene szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!