Ha bemegyek egy rehabilitációs központba éves kell majd ismételnem? Vagy ez hogy működik?
Figyelt kérdés
Bulímiás vagyok és már másfél éve nem megy abbahagynom pszichológus segítségével sem és már elegem van. Van mikor hányás közben arra gondolok, hogy inkább meghalnék minthogy tovább hányjak..Na szóval 15 éves vagyok és nyelvi tagozaton vagyok és azt hogy bevonuljak pl Vadaskertbe tartom tényleg az egyetlen lehetőségnek a gyógyulásra. Hogy van ez? 1évig muszáj bent maradnom vagy 1 hónapig? Nagyon drága? Évet kell majd ismételnem, vagy majd kapom a leckét és tanulhatok bent? Vagy ez hogy működik?2014. márc. 16. 19:37
1/1 anonim válasza:
Igen, valszeg évet kell ismételned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!