Munkalélektani foglalkozási ártalom! Le lehet százalékoltatni egy rehabilitációst?
Az adott személy idegileg úgy összeroppant a munkahelyi kollégaitól hogy nem tudja az alapvető dolgait ellátni!
Fizikai rokkantság miatt rehabilitációs munkára kényszerült!
1 éven át zaklatták és verték a munkahelyén a munkáltató nem fizeti ki a túlórát és le sem csúsztathatja már 3 hónapig nem kellene mennie annyi csúsztatás jött össze 4 órás rehabilitációs.
Az összes munkalélektani szabályt megszegte a cég!
És igen nagymértékű foglalkozási ártalom alakult ki!
Amúgy ez az említett cég egy városkórház több ezer embert bír befogadni a leg modernebb eszközökkel.
A kérdés az hogy le e tudja magát százalékoltatni evvel a problémával!
Jelenleg azért dolgozik hogy meglegyen a 3 éve hogy kapjon segélyt mert több a bérénél! A munkanélküli segély és a bére között 8000 a különbözet! Ami kevés a reggelijére és a munkaruhára amit nem biztosít a cég!
Semmit nem lehet tenni mert megélhetőség kell és a cég egy maffia szervezethez hasonlítható vagy haláltáborhoz!
Munkalehetőség máshol nincs! Én is munkanélküli vagyok hiába egészséges! Meg lesz próbálva evvel a válasszal nem jutok előbbre!
Köszöntem az utánajárást!
Ellenőrzés elött túlóra és a munkásokat elbujtatják ha jön az ellenőrzés!
Amúgy privátban el merem mondani melyik város!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!