Ha a hüvelybe dohány helyett papírt teszek lehet tőle valami bajom?
hát hallgatok rád de akkor mit tegyek? nincs itthon egy gramm dohány sem és most annyira szarul állok hogy a kenyéren spórolok viszont már nagyon kívánom a cigit
kérni nincs kitől a csikkek ki lettek ürítve a kukába annyira még nem hiányzik, hogy onnan szedjem ki a csikkeket hogy kiszedegessem belőle a dohányt
Én is azt javaslom, hogy imitáld a dohányzást valami tárggyal, segít, én már tapasztaltam. Nem az igazi, de azért segít.
Ha nagyon nem bírod, keríts valakit, aki tudna egyet kölcsön adni, míg nem veszel egy dobozzal.
Igen, de miért hiányzik? Mert a dohányzás nagyrészt a szertartásból, mozdulatból áll, és másik része a nikotin. Legalább az előbbit tudod pótolni.
Ezen kívül vagy veszel cigit, vagy kérsz kölcsön, más nincs.
4/7-esnek ment a komment hogy nem eljátszani akarom
utolsó meg neked köszönöm de nekem a nikotin hiányzik csak :)
elektromos cigiről véleményetek? az olcsóbban jön ki mint a cigaretta?
Igen, csak egyetértettem a 4-es kommenttel. :)
Ha tényleg csak nikotinra mész, akkor igen, az elektromos olcsóbban kijön. Típustól függ, hogy mennyiért kapsz bele patront, de mindenképp olcsóbb, plusz egészségesebb is, hiszen nincs benne kátrány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!