Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Piros Marlbloro dohányt...

Piros Marlbloro dohányt töltenék piros Goldengate hüvelybe. Vélemény?

Figyelt kérdés
És mi a legolcsóbb trafikban kapható csúsztatós töltő?

2014. okt. 29. 01:12
 1/5 anonim ***** válasza:
48%
Lesz egy Marlgold-od
2014. okt. 29. 01:23
 2/5 anonim ***** válasza:

Tyű, az nem lesz nagyon kaparós-erős? Ha ez a célod akkor nem szóltam, csak azért jutott eszembe, mert a töltött cigik mindig erősebbek, mint amilyet éppen ki akarok hozni belőlük. Töltőből szerintem nem egységes a dohányboltok készlete, a régebbit 1500-1800 körül vettem, az újabbat 2500-3000 körül, már nem tudom pontosan. Az olcsóbbikkal sokkal többet bénáztam, elszaggatta néha a papírt, és belül a fém "tolóka" is hajlamos elferdülni. Az újabbal sokkal kényelmesebb, szóval szerintem megéri egyszer inkább beruházni egy 1-2 fokkal korrektebbre, sok kínlódástól kíméled meg magad.

Jah, ami még a piros cigihüvelyről eszembe jutott: kaptam egyszer egy fél dobozzal, már nem emlékszem márkára de piros volt, undorító ízre emlékszem, és arra, hogy tiszta füst és bűz lett a kezem csak attól, hogy fogtam a cigit, egyrészt mert nagyon rövid volt a filter része és ott kellett fognom ahol már dohány van, másrészt a kisebb szűrés miatt több égéstermék (gondolom én) jött át a filter felé, szerintem ettől volt ilyen. Úgyhogy én inkább kék, aktív szenes filtert vennék, a piros Marlboro íze, erőssége ezek mellett is kijön, mégse leszel talpig füstös.

2014. okt. 29. 04:04
 3/5 anonim ***** válasza:
Azt meg hogy?
2014. okt. 29. 04:12
 4/5 A kérdező kommentje:
akkor mondjuk zöld 100 darabos primus menthol?
2014. okt. 29. 04:56
 5/5 anonim válasza:
cigitöltőt én 350 ért vettem, hungária volt, de nem jó semmire a végébe nem tölti be a dohányt, ha nagyon megtömöm akkor meg kiszakítja
2014. okt. 31. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!