SOS! Mi van velem? (16L)
Figyelt kérdés
Minden nap mikor hazaérek,bezárkózok a szobámba (olyan kicsi,hogy éppen befér egy szekrény,egy ágy meg az íróasztalom,TV nincs így olvasok és zenét hallgatok telórol) csak akkor megyek ki ha wc-re megyek vagy éhes vagyok akkor sem nézek senkire,a szüleimmel hetek óta nem beszélek...igazábol senkivel sem. Állandóan szorongok ha emberek közt vagyok vagy csak egyszerűen a nyílt utcán. Nem tudok senkiben megbízni,úgy érzem lassan bekehalok a szeretethiányba,de mégsem engedek senkit a közelembe.2015. jún. 11. 13:49
2/6 anonim válasza:
Néha nekem is volt hasonló, bár nem ilyen mértékben, csak néhány napig, és azért, ha hozzám szóltak, akkor válaszoltam, bár nem mondom, hogy örültem a szemkontaktusnak. Rajtam mindig segített, ha elmentem emberek közé. Ilyenkor érdekes módon a szülőkkel való kommunikáció nem segít, de ha osztálytársakkal elmentünk valahova (vagy csak beszélgettem egy fél-egy órát), akkor megint helyrebillentem és minden rendben volt, valahogy oldódott a szorongás is. Esetleg elmehetnél egyet futni, vagy úszni, az szokott segíteni.
3/6 anonim válasza:
Velem is hasonló a helyzet, néhány plusz dologgal megspékelve. Bár én elmentem pszichiáterhez a diagnózis: major depresszió, emocionális zavar, szociális fóbia. Antidepresszánst kaptam ami egy idő után azt segítette elő, hogy a szuicid hajlamom nagymértékben felerősödött és még több "furcsa" gondolatom támadt. Szóval ezzel csak azt akarom mondani, hogy lehet nemártana neked egy szakorvos, bár nekem nem segített (sőt) de ez azért dokifüggő is, ha gondolod írhatsz üzenetet. 17/L
4/6 anonim válasza:
Én is szívesen beszélnék veled.:)
5/6 anonim válasza:
Én is elbeszélgettek veled ha akarod :)Egyébként velem is ilyesmi van, a szüleimmel ritkán beszélek, bezárkózok redőny le, és zene be. Mondjuk én sem keressem az emberek társaságát de én nem szorongásból egyszerűen szeretem a magányt. Szeretet nekem nem kell és nem is nagyon kapok egyszer volt szeretethiányom de akkor is megoldottam egyedül...
6/6 anonim válasza:
Nekem is írhatsz, ha gondolod. :)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!