Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Egyik "barátom" azzal piszkál...

Egyik "barátom" azzal piszkál egy ideje hogy úgyis én fogok meghalni hamarabb kettőnk közül. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Idegesít. Viszont olyankor nem mutatom ki, inkább az arcába nevetek, és lerázós válaszokat kap, hogy nem biztos az, meg hogy majd meglátjuk. De belül fáj, hogy ennyi év barátság után ezt kapom...kb. tíz éve barátom. Mindig olyan fajta ember volt hogy az övé mindig jobb, legyen az bármi. Meg ő mindig okosabb, az ő jobban tud mindent...és gondolom értitek tovább.

Mindig mindenkit csesztet, kicsit/nagyon a kedvétől függően. Ritkán normálisan viselkedik.

Ezzel úgy érzem túl ment nagyon a határon, és megsértett csak ő pont ezt magasról letojja, meg mások érzelmeit is. Ha neki segítség kell, ugorj(!), de ha más kér tőle segítséget letojja..ilyen ő. Nem is tudom hogy tekintem barátnak.

Ő 26, én 20. És elvan egy ideje azzal hogy én halok meg hamarabb, és majd amikor meghal persze utánam...akkor majd a mennyből lenéz rám, mivel szerinte a pokolba kerülök. Pedig rohadtul ő a rosszabb kettőnk közül. Ez nem azt jelenti hogy kívánom hogy oda jusson. Nagyon önző.

Sajnos nem bírom elkerülni, mivel egy időben, egy helyen dolgozunk, és szomszéd, elég közel lakik.. munkát nem akarnák cserélni pont miatta. Azt még hozzáteszem hogy én nyaltam a főnököm hátsófelét hogy bejusson hozzánk, és rohadtul nem értékelte, de még meg sem köszönte. Mivel neki ki kell nyalni a hátsófelét...de ő letojik mindenkit. Nagyok az elvárásai mindenkivel szemben.

Mit javasoltok, mit tegyek ? :(

Jelen pillanatban életkedvem sincs.

Köszi.

2015. jún. 7. 22:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki, hogy majd fordítasz a sorrenden, besegítesz a természetnek, hogy ő menjen el hamarabb.
2015. jún. 8. 14:45
 12/13 A kérdező kommentje:
Ezt a választ tényleg köszönöm!
2015. jún. 10. 00:46
 13/13 A kérdező kommentje:

Az utolsó előttit tényleg köszönöm! Hasznos!

Az utolsó is oké, csak az nem válik be nála.

2015. jún. 10. 00:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!