Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Lehet hogy hamarabb fogok...

Lehet hogy hamarabb fogok meghalni? Amúgy ez normális?

Figyelt kérdés
Amikor megszülettem már akkor nagyobb voltam a többieknél és ez a mai napig így van. Hamarabb tanultam meg járni, beszélni meg ilyeneket mint kellett volna. 2 hete töltöttem a 18-at és 203cm 95kg vagyok. Szerintetek miért van és ez baj lehet?
2013. ápr. 1. 20:40
 1/4 anonim ***** válasza:
Az emberek különbözőek. Van aki kisebb, van aki nagyobb. Van aki kövér, van aki sovány, stb. Ez nem baj, nem is fogsz ezért hamarabb meghalni.
2013. ápr. 1. 20:50
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha mindenben felfelé térsz el,akkor lehet hogy az életkorod is magasabb lesz . Ez nem baj,apád bele adott anyait,apait mikor csinált,meg is lett az eredménye .
2013. ápr. 1. 21:02
 3/4 anonim ***** válasza:
Dehogy fogsz! Nem vagy egy "kisdarab", mai fiatalok már magasabbak az elődeiknél. De ez nem jelent semmi rosszat!És az sem befolyásolja az életkort,h ki mikor kezd járni,stb.
2013. ápr. 1. 21:34
 4/4 anonim ***** válasza:

Én valahol olvastam egy olyat, hogy (szintén egy nagyobb emberről volt szó) túl sok azt hiszem tesztoszteront termel a teste, és ez egészségtelen és TALÁN hamarabb meghal. Ha ez hülyeség, akkor most én is hülyeséget mondtam.

Tényleg jó nagyra nőttél, de reméljük az életkorod is nagy lesz :)

Gratulálok a szüleidnek!

2013. ápr. 1. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!