Hamarabb fogok meghalni? 14/L
A mai nap folyamán azt hallottam, hogy a cigányok a genetikájuk miatt hamarabb halnak meg.
Én is félig az vagyok.
Jómódú családban élek, a kultúrájukat nem ismerem, nem vallom magam cigánynak.
Az emberek nem nézik ki belőlem, hogy az lennék.
A nagyszüleim, akik cigányok elérték a 60-70. életévüket. A cukorbetegségen kívül nincsen semmi betegségük.
A korosztályomnál szellemileg érettebb vagyok, de testileg nem igazán. Még nem fejlődtem ki teljesen.
Egészségesen táplálkozom és ugyanúgy élek, mint egy normál ember, csak többet szenvedek, de ez nem ide tartozik.
Én tényleg rengeteget harcoltam, hogy elismerjenek, hogy legyek valaki és végre elértem egy célt.
Hamarabb meg fogok halni? Nem fogom megélni a 70 éves kort?
Csak olyanok írjanak, akik válaszaikat komolyan gondolják, nem vagyok kíváncsi semmiféle rosszindulatú, éretlen gyerekre, akik itt élik ki a tinédzserkorukat.
Ne ess késégbe. A cigányok többsége nem genetikai okból hal meg, hanem a rossz életkörülményeik miatt.
Hiányos higiénia, hiányos, rossz táplálkozás, dohányzás, alkohol, korai szex és gyerekszülés a fő ok.
De nem mind hal meg korán. Van egy ismerős cigány asszony, aki magyar emberhez ment férjhez. Jó anyagi körülmények között élnek, és már 84 éves,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!