Mit kezdjek a szorongással? Hogy lehet belőle minél hamarabb kikecmeregni?
Szóval kb. egy hete nem alszom, néha kiráz a hideg, nem eszem, rám jön sokszor a gyomorgörcs, hasmenés stb. Azt hittük az elején, hogy mivel sokáig szedtem egy erős fájdalomcsillapítót, annak az elvonási tünetei lehetnek. Csak hogy nem múltak. Pedig a háziorvos szerint, ha az lett volna, akkor kellene. A gyomorgörcs mindennap meg van, ok nélkül törik rám, eltelik x idő aztán elmúlik. Tehát úgy, hogy tök jól vagyok, aztán egyszer csak érzem,hogy kezdek görcsölni. Most már kezdem megfejteni, hogy ez szorongás. Mégis amit a neten általában írnak róla, az rám nem passzol. Tehát nem szorongok mondjuk attól, hogy meghalok, vagy nem nézem meg 10szer, hogy elzártam-e a csapot stb. Szimplán attól van a szorongásom, hogy nem tudom, hogy meg fogok-e gyógyulni, és hogy mikor.Soha nem voltam depresszív, aggódós, tehát meglepő, hogy kijött ez rajtam. Igaz pörgős vagyok, és azt mondták, hogy a pozitív stressz is stressz. De miért pont most jött ki, amikor tényleg semmi bajom. Meg pont akkor, amikor a fájdalomcsillapítót is abbahagytam? Tehát a szorongástól van a szorongás.
Kedden megyek pszichológushoz, hátha tud segíteni. Esetleg valaki volt már így? Tudna valamit mondani, hogy magunktól (minél kevesebb gyógyszerrel), hogy lehet legyőzni?
köszönöm
Az egyik szorongó vagyok.
Azóta talán csökkent a szorongásom, amióta megértettem az okát. Nem azt az okot, hogy mi váltja ki (szoc. fóbia), hanem, hogy mi célja, mit tanulhatok én ebből.
Ajánlom figyelmetekbe ezt a filmet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!