kb. 1 hete rosszul lettem, szédültem, remegtem, lészomjam, halálfélelmem volt. Az ügyeleten egyből ekg-t csináltak, semmilyen elváltozást nem mutatott. kaptam kis nyugtatót, meg annyit mondtak, h szerintük pajzsmirigy lesz....én utána elmentem a háziorvoshoz aki béta blokkolót meg valerianat írt fel, de a szorongásom megmaradt. Nyugtatásképpen azért levette a vért, pajzsmirigyre, illetve általános vérképet is nézett,minden tökéletes volt. tehát azt mondta pszichés. A valeriana helyett frontint írt fel, a 3. fél szemtől már rosszul voltam. Mióta ez az állapot fenn állt alig bírtam enni mozogni, mindent nehéznek érzek, elállja a kezem, belső remegésem van. Másik orvoshoz mentem azt mondta azonnal hagyjam a frontint, helyette Hova tablettát írt, és Millgammát. Még csak most kezdtem el szedni de annyira nyomodt vagyok, meg ez a legszomj, meg h a fél oldali gyengeség...nem tudom hogy elfeküdtem-e vagy mi lehet. valamint a bal szemhéjam is ma bizsereg, de mindenki azt mondja, hogy ez mind mind ideig eredetű, mert ha nagyon bele feledkezek egy beszélgetésbe normálisan beszélek normálisan veszem a levegőt stb...
Lehet az alvás is probléma mrtto előfordul hogy napi 5 órát alszok és ennyi, tehát napközbe nem alszok még hozzá 2-3 órát. Próbálom lekötni a figyelmemet de nehéz...
2015. máj. 22. 11:35
12/18 anonim válasza:
Itt találtam egy kérdést a tartós kialvatlanságról:
Legemlékezetesebb következménye az agresszivitás. Ami az egész lépcsőházunknál jelentkezett egy valamikori "rossz magatartású" szomszéd miatt.
2015. máj. 22. 12:01
13/18 anonim válasza:
Próbáld ki az agykontrollos videókat a youtube-on, pl. ezt: https://www.youtube.com/watch?v=HTQTWC10yos Ezek sima relaxáló hanganyagok, nem okozhatnak semmi kárt. Van olyan, ami alatt hallhatsz egy kattogó hangot, ez az alfa hang, engem nagyon idegesít, de van akikre nyugtatóan hat. Nagyon jó pl. a sziget című agykontrollos hanganyag is, próbáld ki. Lehet, hogy azonnal segít rajtad, ha képes vagy ellazulni.
2015. máj. 22. 12:53
14/18 A kérdező kommentje:
Azt még meg szeretném kérdezni hogy akinek mar volt ilyen pánikbetegség szerű tünete az tapasztslta h fekvésre megszűnik a baj? Én ahogy lefekszem egyből nincs gombócérzés esetleg a hasi nyomás
2015. máj. 22. 13:43
15/18 anonim válasza:
Nem, a pánikroham nem szűnik meg ilyenektől, hogy valaki lefekszik, esetleg kicsit jobban érzed magad így. Amitől megszűnik az a nyugtató és ha már 1 napja szorongsz, akkor érdemes lenne bevenni egyet, mert ezzel már tényleg ártasz a szervezetednek, hogy egész nap szétstresszeled magad.
2015. máj. 22. 13:55
16/18 anonim válasza:
Kedves kérdező ezek pánikbetegség tünetei. Jársz ötezer orvoshoz Ők nem tudnak neked segíteni hogy itt zaklatsz minket gyakorikerdeseken? Bízzál meg a kezelő orvosodban és az ő véleményében. Nem is értem minek írogatsz ki ide kérdéseket amikor egy csomó orvos kezel meg átestél egy csomó kivizsgáláson. Ez inkább hipochondria meg pánikbetegség lehet ami neked van. És nem háziorvost hanem PSZICHIÁTERT kéne felkeresned aki megfelelően ellátna gyógyszerekkel.
Figyelj nekem már volt evészavarom, súlyos szorongásaim (nem olyanok mint amit te leírtál azt szorozd be 1000-rel), fóbiáim és még sorolhatnám. Kb öt pszichológusnál voltam senki se tudott segíteni, pszichiáter felírja a gyógyszereimet és elküld. Én nem panaszkodok meg nem írkálom ki a gondjaimat segítségért rimánkodva ide gyakorikerdesekre. Ettől függetlenül te kiírhatod csak elég gáz.
Még az jutott eszembe hogy a pánikbetegek általában nagyon figyelik a testük minden rezdülését. Ha egy picit hevesen ver a szívük akkor elkezdik figyelni, aggódnak hogy mitől lehet stb.. végül addig hergelik magukat amíg már annyira ver hogy azt hiszik szívrohamjuk lesz és halálfélelem, verejtékezés kialakul. Mentőt hívnak és aztán kiderül pánik. Na szóval szerintem ne figyelj a testedre mert az nem jó!
Üdv
2015. máj. 22. 14:15
17/18 anonim válasza:
16 Az miért gáz ha valaki kérdez a gyk-n? Azért mert szerinted gáz? és az kit érdekel? Ez az oldal erről szól, hogy emberek kérdeznek, mások pedig válaszolnak. Én pl. mint pánikbeteg szívesen adok tanácsokat és volt már akinek abszolút érdemben tudtam segíteni, nyilván nem mindenkinek, mondjuk neked biztosan nem tudnék, mert hozzád tényleg szakember kell így a hozzászólásod alapján.
2015. máj. 22. 14:22
18/18 anonim válasza:
Kérdező!
Jó úton indultál el, amikor elmentél a háziorvoshoz. Azt a vonalat kellett volna folytatnod. Vagyis ha kevés a háziorvos, kérni beutalót a pszichiáterhez. Ennyi. És nem valamiféle hülye videókat végignézni. Ez a betegség nem múlik el magától, sem imától, sem tornától. Ehhez szakorvos kell, és gyógyszer. És a megadott terápia következetes betartása. Akkor sikerül kigyógyulnod belőle. Minden más csak tévút, és kamu. Minél előbb kezdesz, annál előbb gyógyulsz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!