Pánikbetegség furcsa tünete, volt már nektek? Bővebben lent.
Nagyon rossz érzés, mintha a pszichém/tudatom elszakadna a testemtől, mindent ugyanúgy csinálok,ahogy eddig,senki nem vesz észre semmit, de napok óta reggeltől estig ezt érzem és nagyon rossz :(
Mintha a testem és a pszichém 2 külön életet élne.
Nem tudom jobban megfogalmazni,de kinek volt már ilyen és hogy küzdöttétek le?
Gyógyszerek és pszichiáter nélkül, mert nekem egyik sem segített sajnos.
Csak NORMÁLIS válaszokat kérek.25/L
Meg kellene tanulnod a jelenben élni, a napi feladataiddal foglalkoznod!
Az álmodozás és fantáziálgatások vezetnek ált. ilyesmikhez. Meg kell tanulnod "leszállni a földre", és a vágyaidat hozzá igazítani képességeidhez és lehetőségeidhez.
A gondolatidnak meg kell tanulnod parancsolni, és ne hagyd, hogy szerte-szét "folyjanak". Ez gyakorlással és tanulással tanulható meg, és nem született képesség.
Ez inkább valamilyen szkizofreinoform féle zavar lesz. Azaz pszichotikus szintű regresszióban lehetsz. Nem normális hogy a tested/lelked külön életet él. Ez már beteges nagyon mert érted melyik normális ember érez még így mint te?
A másik sok fontos dolgot kihagytál a kérdésedből amiből normális választ lehetne írni. Mikor kezdődött a pánikbetegséged? Orvos diagnosztizát s mikor? Milyen gyógyszerek/pszichoterápiás kezelések nem működtek?
Ha tényleg pszichózisod van akkor arra antipszichotikumok és neuroleptikumok valók nem antidepik miket pánikra írnak fel!! Irány pszichiáter amíg még van betegségtudatod
Utolsó előtti válaszoló, mekkora marhaságot tudsz írni.
Egyrészt nem az volt a kérdés, hogy ez szerinted micsoda, hanem, hogy kinek volt már ilyen tünete.
A skizofrén tünetek teljesen mások.
Ez pánik tünet.
a pánikbetegség fő tünetei :
szédülés, bizonytalanság vagy ájulásérzés
a realitás elvesztésének érzése, vagy olyan érzés, mintha elvált, elszakadt volna saját testétől
De Te biztos nagyon okos vagy!
A többieknek köszönöm a normális válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!