Mi a baj velem?

Figyelt kérdés

A tanárok nagy része utál, de legjobban az osztályfőnököm. Annyi okot adtam rá hogy sok az igazolatlanom és nem tanulok. De a különbség, hogy ő emberként utál engem. Sose kérdez tőlem semmit, levegőnek néz kivéve ha le akar szidni. A hátam mögött le hajléktalanozott, amikor a lehetőségeimhez képest normálisan öltözködök, nem vagyok koszos meg semmi. A barátnőm anyjának azt mondta hogy tiltsa el tőlem a lányát. Állandóan elülteti mellőlem a lányt, pedig nem szoktunk beszélgetni. Én vagyok az egyetlen az óráján aki egyedül ül. Pedig nem csinálok semmit, mindig csendbe vagyok. Amikor ott vagyok sose mond nekem semmit, de amikor hiányzok szokott rólam beszélni állítólag, megkérdezi a többeiket, hogy hol vagyok és stb. Rám se szokott nézni, csak amikor nem látom. Pl órán mikor diktált és írtunk fel néztem, engem nézett és egyből elnézett. Facebookról letiltott.

Semmit nem tettem amiért így kéne, hogy viselkedjen. Vagy ha tettem is nagyon túl reagálja. De nem értem, hogy MIÉRT?

Esetleg velem lehet baj, a kisugárzásommal vagy akármivel?

2015. máj. 21. 16:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Sok az igazolatlan hiányzásod és nem tanulsz, szerinted ez nem elég ok?
2015. máj. 21. 16:25
 2/5 A kérdező kommentje:
Ja és egyébként amikor év elején 5ös dogákat írtam nála akkor se volt másabb a helyzet, szóval nem hinném hogy csak a nemtanulásom és az hogy sokat lógtam az oka. Amikor nem megyek be egy órára és mondanám, hogy miért nem tudtam végig se hallgat, másoknak meg végig se kell mondaniuk és már mondja hogy "jó rendben van"...
2015. máj. 21. 16:27
 3/5 A kérdező kommentje:
Van aki rajtam kívül ugyan ezt teszi de csak velem ilyen.
2015. máj. 21. 16:28
 4/5 anonim ***** válasza:
Akkor kérdezd meg tőle, hogy miért utál, kérd meg, hogy mondja el és kérdezd meg, hogy miben változtathatsz.
2015. máj. 21. 16:30
 5/5 anonim ***** válasza:

Akkor sem kéne így bánnia veled, elég éretlen viselkedés a részéről.

Tudsz valakinek szólni? Iskolapszichológus van?

2015. máj. 22. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!