Mi lesz velem? Ki lesz így belőlem? Nincs senki aki megért?
Egy tinédzser vagyok lassan elhagyva ezt a korszakot is és az elmúlt időkben nagyon sokat gondolkozom az életemen és a jövőn.Más voltam mindig a többiek,ami alatt nem szexuális érdekeltségbeli eltérést értek,hanem,hogy szociopata tüneteket diagnosztikáltak rajtam.Nem vagyok teljesen "kóros?" hiszen,lehet őrültségnek hangzik,de úgy érzem mintha két énem lenne.Mikor elkap a sötétség,nem érzek semmit,nagyon ritkán dühöt és olyankor kisebb állatokat keresek
keresek.Barátaim nagyon kevés van,senkivel nincs mélyebb viszonyom,nem szeretek új emberekkel ismerkedni,egyáltalán tagságban tartózkodni.Voltam már depressziós is a sötétség miatt,nem tudok tőle megszabadulni,és sosem leszek így teljes ember.Másik problémám az ego hiánya,nem látom magam valami gyönyörűséges fiatalnak,és tusom,hogy sok helyen a hozzáállásom hibás.Gondolom ezen kérdés alatt is lesznek troll válaszolók,akik nem vesznek komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!