Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi lesz velem? Ki lesz így...

Mi lesz velem? Ki lesz így belőlem? Nincs senki aki megért?

Figyelt kérdés

Egy tinédzser vagyok lassan elhagyva ezt a korszakot is és az elmúlt időkben nagyon sokat gondolkozom az életemen és a jövőn.Más voltam mindig a többiek,ami alatt nem szexuális érdekeltségbeli eltérést értek,hanem,hogy szociopata tüneteket diagnosztikáltak rajtam.Nem vagyok teljesen "kóros?" hiszen,lehet őrültségnek hangzik,de úgy érzem mintha két énem lenne.Mikor elkap a sötétség,nem érzek semmit,nagyon ritkán dühöt és olyankor kisebb állatokat keresek

keresek.Barátaim nagyon kevés van,senkivel nincs mélyebb viszonyom,nem szeretek új emberekkel ismerkedni,egyáltalán tagságban tartózkodni.Voltam már depressziós is a sötétség miatt,nem tudok tőle megszabadulni,és sosem leszek így teljes ember.Másik problémám az ego hiánya,nem látom magam valami gyönyörűséges fiatalnak,és tusom,hogy sok helyen a hozzáállásom hibás.Gondolom ezen kérdés alatt is lesznek troll válaszolók,akik nem vesznek komolyan.

2015. máj. 16. 21:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Én komolyan veszlek és érdekel
2015. máj. 16. 21:39
 2/4 anonim ***** válasza:
Nézd, viszonylag nagyon sok ember tud valamilyen pszichés eredetű betegséggel viszonylag teljes életet élni.Én is ezt teszem, van jó pár kettyóm de az életben meg nem mondja rólam senki sem.Bízz a legjobban, tegyél meg mindent a gyógyulásodért és nem lesz gond
2015. máj. 16. 21:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Minden képp szükséged van valakire! Lehet úgyérzed, hogy mindenki húzódik tőled, valójában te tartod távol magadtól az embereket. Ápold kapcsolataid, szülőkkel, azzal a kevés baráttal, rokonokkal. Probálj részt venni a mindennapi életben, ne bent a szobádban dekkolj. Egyeseknek a hit ápolása is segithet.
2015. máj. 17. 01:16
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem felkeltetted az érdeklődésemet és már ennyi alapján is megértem az érzéseidet, már amennyire így meg lehet ugyanis sokmindenre nincs rálátásom. Jó lenne beszélgetni, ha van kedved, írj!
2015. máj. 17. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!