Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek így nem is lesz...

Szerintetek így nem is lesz belőlem senki, vagy küzdenem kell tovább?

Figyelt kérdés
Most lettem nemrég 16 éves. Nagyon sok mindenben jó vagyok viszont semmiben sem kiemelkedő. Van olyan osztálytársam aki külföldre jár ki sportversenyre, és van aki zenei bandában játszik. Nekem is megvan a hobbim, de sajnos én még nem nagyon értem el benne sikereket. Nagy álmom, viszont az interneten is olvasgatom hogy akik nagyon jók voltak azok ilyen korban már rég sikeresek is voltak. Kezdem egy kicsit úgy érezni hogy nem leszek képes megvalósítani az álmaimat. Más is volt ilyen helyzetben?
2014. aug. 17. 23:31
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kell feltétlenül kiemelkedőnek lenni valamiben,ha pár dologban jó vagy.Egyet jegyezz meg,soha ne azzal foglalkozz hogy mi nem megy,egyszerűen amit szeretnél,azért küzdj örökké!!!!!!És hidd el sikerülni fog!!! És mik a hobbijaid?
2014. aug. 17. 23:43
 2/3 anonim ***** válasza:
Egyet értek az első hozzászólóval.Nem kell semmiben sem kiemelkedőnek lenned,attól még ugyan úgy elérheted az álmaidat.Soha ne add fel,mert minden sikerül,amiben hiszünk.Ha feladnád az álmod egy életen át kísértene,hogy mi lett volna ha nem adod fel.Szóval sok kitartás!
2014. aug. 18. 00:58
 3/3 anonim ***** válasza:

Én is pont így vagyok ezzel csak még fiatalabb vagyok kicsit. Ha találok egy új hobbit utánanézek és azt látom hogy más velem egyidősen már sokkal de sokkal profibb. Elég lehangoló, de gondolj arra hogy ha kitartasz te is eljuthatsz idáig, még ha 1-2 évvel később is! :)

Mi a hobbid amúgy?

2014. aug. 18. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!