Mi lehet az oka, ha valakivel senki nem tud közös témát találni amiről beszélgessen vele?
Ilyenkor beszélnek az emberek az időjárásról :D
Csak figyeld meg. 2 idegen elkezd beszélgetni 5 perc után az időjárás a téma :)
Egyáltalán nem értek egyet. Én tudok találni olyan embereket, akikkel egyezik az ízlésünk és van témánk. Az egyik barátnőmmel annyira együtt vagyunk agyilag, hogy ha elolvasok egy könyvet/látok egy filmet vagysorozatot/hallok egy zenét, meg tudom mondani egyértelműen, hogy neki tetszeni fog-e. Ha napokat vagyunk együtt egyhuzamban, akkor napokig tudunk dumálni, bármiről.
A lakótársammal az ízlésünk nem teljesen egyezik teljesen, de bármiről eldumálunk. a Nővére, meg a vőlegénye ugyan ez. A csajjal majdnem ugyan azt a karácsonyi ajándékot vettük lakótársamnak.
Viszont vannak emberek, akikkel képtelenség elbeszélgetni. Pl. volt egy csoporttársam, aki állandóan ellentmondást nem tűrően bebööfögte a véleményét. Többen filmekről beszélgettünk, megemlítettem egyet, mire a lány felordított, hogy az egy fos. Most akkor itt mit erőlkökdjek, ha ő annyira sem képes, hogy normálisan mondja el a véleményét?
Egy másik ismerősöm pedig teljesen tájékozatlan. Nem olvas könyveket, nem néz filmeket, nem hallgat zenét. Melózik félállásban, a másik félben tanul. Időnként főz, ha az anyja nem csinálja meg. Ennyi. Hobbija nincs, nem jár el sehova, a politika, művészetek, történelem nem érdeklik. Egyszerűen a semmitmondó csevegésen kívül nem lehet vele beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!