Segitenetek nekem ezt a felfogasomat jobba tenni?
Januarban kezdotott a panikbetegsegem ami nagyon rossz volt.Mivel nekem meg sosem volt ilyen nagymertekben nagyon megijedtem.Mindig attol tartottam,hogy megbolondulok.Ugyebar(hipohondriaval kezeltek 2 eve) elkeztem keresgelni a neten a mentalis betegsegek utan,hogy most mi lehet ez.A panikom nagyon szepen elmult alig kellet par napig gyogyszert szednem.Viszont az aggodalmam a mentalis betegsegek utan nem.Januar ota szenvedek...Legeloszor is a skizofreniat beszeltem be magamnak,de ezt totalisan a tunetei is eszleltem magamon.Tehat mar semmihez nem volt kedvem teljesen betegnek kepzeltem magam.Ez eleg sokaig tartott kb 2 honapig.Aztan most a szemelyisegzavartol felek,de totalisan.Mindig ugy gondolom,hogy tobb szemely lakozik bennem,szinte nem tudom vegul is ki vagyok felek,hogy megtamadok valakit az utcan meg ilyesmi,tehat mind amit olvastam az agyam alkalmazza rajtam...ennyire kepes vagyok magamnak bebeszelni a dolgokat.Termeszetesen jarok mar januar ota szakemberhez aki szerint semmi bajom az eg vilagon.Mindig azt hiszem,hogy korhazba visznek,el fognak altatni mar sohasem leszek a regi.Csak egesz eletemen keresztul arra leszek kepes,hogy csak az ithoni dolgokat elvegezzem...Nagyon rossz.Na meg a kikozosites tehat hogyha netalan bekerulnek a zart osztalyra,es miutan kijonnek mindenki hozodozna tolem egesz eletemen keresztul mivel azt gondolnak,hogy bolond vagyok,tehat nekem mar volt dolgom a zart osztalyal.Pedig a szakemberem szerint a mai gyogyszerekkel mar a legtobb mentalis betegseg teljesen megszuntetheto es utana is teljes csalados normalis eletet fogsz elni.Bocs,hogy ilyen hosszu lett.
17/F
Tanulj meg meditálni. A meditáció lenyugtat, pihentet és lelki erőt ad. Csináld végig ezt a 30 perces meditációt minden nap legalább egyszer, és meglátod, használni fog: https://www.youtube.com/watch?v=c9JtaSCIdLs
Iratkozz be a Domján László féle agykontrollra, ott megtanulod a mélymeditációt, és ezeket a problémákat seperc alatt kezelni tudod! Keressél rá, a YouTube-on is tájékozódhatsz róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!